Πετόσφαιρα: Την παρασκευή ΟΛΟΙ στο Ελευθερια!


27 Feb 2014, 4:35 p.m. kifinescom

Το πρωτάθλημα έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία με την Ομόνοια να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την ερχόμενη Παρασκευή 28/02/2014 η ομάδα μας δίνει ίσως τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς αλλά και της ιστορίας της με αντίπαλο την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, για την 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης.

Η θέληση και το πάθος που βγάζουν οι παίκτες μας στο φιλέ, όπως και η εξαιρετική απόδοση που είχε η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια είναι οι λόγοι που κρατούν την ομάδα στα ψηλά, επιβραβεύοντας συνάμα την μεγάλη προσπάθεια και τους κόπους όλων ανεξαιρέτως στο Τμήμα Πετόσφαιρας.

Δυστυχώς όμως συνεχίζουμε να παρατηρούμε καταστάσεις, ή φαινόμενα αν θέλετε, τα οποία μετριάζουν την χαρά και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στο Τμήμα και μας λυπούν αφάνταστα.

Η Εφορεία του Τμήματος στέλλει ξεκάθαρα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτεί άλλες κακές και προκλητικές διαιτησίες. Ελπίζουμε πως όλοι στη Ομοσπονδία θα φροντίσουν, αν μη τι άλλο, τα εναπομείναντα παιχνίδια να παιχτούν 'επί ίσης όροις'. Είναι παράκληση αλλά και απαίτηση μας όπως αναλογιστούν όλοι την ευθύνη που έχουν απέναντι στους αθλητές και παράγοντες του αθλήματος.

Τέλος καλούμε ΟΛΟΥΣ όσους νιώθουν ΟΜΟΝΟΙΑ να αφήσουν για ένα βράδυ πίσω τους την πίκρα και την στεναχώρια από την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας και τους καλούμε να έρθουν στο γήπεδο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και με τη φωνή και το πάθος, όλοι μαζί να σπρώξουμε την ομάδα μας στην νίκη.

Θερμή παράκληση των Πετοσφαιριστών μας είναι όπως αποφύγουμε την ρίψη αντικειμένων, κροτίδων και το άναμμα φωτοβολίδων, καθώς απαγορεύεται ρητά και οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα μέχρι και να διακόψουν τον αγώνα.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.

ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

27 Φεβρουαρίου 2014

Follow Kifines