Ραντεβού με την ιστορία για την LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ


28 Feb 2014, 12:10 p.m. kifinescom

Σημαντικό βήμα για να γράψει ιστορία καλείται να κάνει απόψε η LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία φιλοξενεί στο στάδιο «Ελευθεριά» την Ανόρθωση, στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ενώπιων της μεγάλης πρόκλησης να κατακτήσουν το πρωτάθλημα πετόσφαιρας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος. Στο ενδεχόμενο νίκης, η ομάδα μας θα φτάσει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση του ονείρου.

Απέναντι σε έναν έμπειρο σε τέτοιου είδους παιχνίδια αντίπαλο, η ομάδα μας καλείται να πραγματοποιήσει επιβλητική εμφάνιση, μπολιασμένη με πάθος, «δίψα» για νίκη, τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, όπως επισήμανε και χθες σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο προπονητής, Σάββας Σάββα, απαιτείται αυτοσυγκέντρωση για αποφυγή εύκολων λαθών, τα οποία τιμωρούνται ακριβά σε τέτοιου είδους αγώνες.

Πολύ καθοριστικός θα είναι και ο ρόλος που έχει να διαδραματίσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σ’ αυτό το ραντεβού με την ιστορία οι πετοσφαιριστές μας επιβάλλεται να αγωνιστούν μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Οι ίδιοι οι παίκτες μας τόνισαν πολλές φορές πως αντλούν απίστευτη δύναμη από τη συμπαράσταση του κόσμου και πως αποδίδουν ακόμη καλύτερα όταν τον έχουν στο πλευρό τους, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό απόψε στο στάδιο «Ελευθερία» να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

16η αγωνιστική, Θέσεις 1-4

28/02, 19:00 Νέα Σαλαμίνα – Αναγέννηση

28/02, 20:00 ΟΜΟΝΟΙΑ - Ανόρθωση

Βαθμολογία, Θέσεις 1-4 (14 αγώνες)

1. ΟΜΟΝΟΙΑ 40-21 33

2. Ανόρθωση 37-21 32

3. Αναγέννηση 34-25 26

4. Ν. Σαλαμίνα 33-28 25