Εφορία Πετόσφαιρας: «Οφείλουμε να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας»


21 Mar 2014, 3:53 p.m. kifinescom

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στους -2 βαθμούς. Η ομάδα μας δίνει απόψε στις 8μμ στο Ελευθερία τον προτελευταίο αγώνα της, κόντρα στην Αναγέννηση 

Η παρουσία της ομάδας στα 2 τελευταία παιχνίδια πλέι-οφ δεν ήταν η αναμενόμενη, κάτι που μας στοίχισε την πρωτιά και πολύ πιθανόν το πρωτάθλημα. Φυσικά υπαρχουν ακόμα ελπίδες για τον τίτλο, αν και λιγοστές, και σαν Ομόνοια οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε. Όπως λέει και ένα ρήτο, "Νικητής δεν είναι αυτός που δεν αποτυχάνει ποτέ, αλλα αυτός που ποτέ δεν παρατείται"..

Συνεπώς όσοι φορούν το τριφύλλι στο στήθος είναι καταδικασμένοι να παλέυουν πάντα για τη νίκη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και στα 4 συνολικα παιχνίδια που απομένουν στον όμιλο, πως όλες η ομάδες θα κάνουν το καθήκον τους και θα αγωνιστούν με αξιοπρέπεια τιμώντας το άθλημα και τους πρωταγωνιστές του.

Τέλος καλούμε αυτον τον εκπληκτικό κοσμο να μας τιμήσει με την παρουσια του απόψε στις 8 στο Ελευθέρια και να σπρώξει την ομάδα στην νίκη. Να παρακαλέσουμε το κόσμο μας να επαναλάβει την άψογη συμπεριφορά του παιχνιδιού με την Ανόρθωση και να μην δώσει σε κανένα το παραμικρό δικαίωμα να βλαψει αυτήν την ομάδα.

Εφορία Πετοσφαιρικού Τμήματος ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

Follow Kifines