«Καυτό» ραντεβού στη Λεμεσό για την LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ


14 Mar 2014, 1 p.m. kifinescom

Ενδεχομένως το καθοριστικότερο παιχνίδι στην κούρσα διεκδίκησης του τίτλου θα δώσει απόψε (20:00) η LKV Bul Cheese ΟΜΟΝΟΙΑ με αντίπαλο την Ανόρθωση, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από τον αποψινό τους αντίπαλο. Συνεπώς, μεγάλος στόχος είναι η διατήρηση στην πρώτη θέση μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής, ούτως ώστε στις δύο που θα απομείνουν να κρατά την τύχη της στα δικά της χέρια.

Η τεχνική ηγεσία είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή της όλους τους πετοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι για να πετύχουν το πολυπόθητο διπλό. Υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα μας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, καθώς όλοι στο τμήμα πετόσφαιρας πιστεύουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει το καλύτερο σύνολο στον φετινό «μαραθώνιο».

Χθες βράδυ, μέλη της εφορίας πετόσφαιρας, η τεχνική ηγεσία και οι πετοσφαιριστές της ομάδας μας, πέρασαν από το οίκημα της Θύρας 9, στη Λευκωσία, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής. Οι φίλοι της ομάδας μας εξέφρασαν προς τους αθλητές μας την πίστη που έχουν στις δυνατότητές τους και τους «όπλισαν» με δύναμη και κουράγιο ενόψει της αποψινής «μάχης».

18η αγωνιστική

14/03, 20:00 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ

14/03, 20:00 Αναγέννηση – Νέα Σαλαμίνα

Βαθμολογία (17 αγώνες)

1. ΟΜΟΝΟΙΑ 44-24 36

2. Ανόρθωση 40-24 35

3. Αναγέννηση 38-29 29

4. Ν. Σαλαμίνα 36-32 28

Follow Kifines