«Ζούμε και αναπνέουμε για την Ομόνοια!»


17 Mar 2014, 4:17 p.m. kifinescom

Στο ΤΑΕ Λεμεσού βρέθηκε σήμερα ο έφορος της ομάδας μας Φώτος Ιωάννου για να μιλήσει με τον Αστυνομικό Διευθυντή και για να δώσει κατάθεση για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα πετόσφαιρας ενάντια στην Ανόρθωση.

Ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την οργή του για το γεγονός πως ενώ από πλευράς Ομόνοιας έγιναν επανειλημμένες εκκλήσεις προς την αστυνομία ώστε να υπάρχει επαρκείς αστυνομική δύναμη την μέρα του παιχνιδιού, αυτές δεν εισακούστηκαν. Επίσης, οργή προκαλεί το γεγονός πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης που ξεκίνησαν τα επεισόδια και κινήθηκαν απειλητικά προς την ομάδα μας και τον κόσμο μας, δεν συνελήφθησαν.  Οι ίδιοι οπαδοί, δεν συνελήφθησαν ούτε και όταν βρίσκονταν εκτός γηπέδου μαζί με τους αστυνομικούς μιάμιση ώρα μετά το παιχνίδι!

Ο κ. Ιωάννου, επισκέφθηκε και τους οπαδούς της ομάδας μας τους οποίους και ευχαρίστησε για την πράξη τους να σώσουν από σίγουρο κίνδυνο τους παίκτες, τους παράγοντες και τον κόσμο της Ομόνοιας. Παράλληλα, ζήτησε όπως όλοι οι οπαδοί της Ομόνοιας απελευθερωθούν άμεσα.

Από την πλευρά τους οι οπαδοί μας, δήλωσαν περήφανοι που βοήθησαν την ομάδα και τον κόσμο της Ομόνοιας και στέλνουν το μήνυμα: "Ζούμε και αναπνέουμε για την Ομόνοια! Ομόνοια και δεν είμαι καλά!"

Follow Kifines