«Πρωταγωνιστές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη»


22 Jul 2014, 10:24 a.m. kifinescom

Με ανακοίνωση του Προέδρου της, η Επιτροπή Πετόσφαιρας οριοθέτησε τους στόχους της για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Είναι μεγάλη η τιμή που έχει κάνει το Δ.Σ. της Ομόνοιας, σε μένα αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, να μας αναθέσει την διαχείριση του Τμήματος Πετόσφαιρας του ιστορικού μας σωματείου.

Όσο μεγάλη η τιμή τόσο μεγαλύτερη νιώθουμε την ευθύνη απέναντι στο Δ.Σ. αλλά και στο κόσμο μας για να φέρουμε εις πέρας όσο πιο επιτυχημένα μπορούμε την αποστολή που μας έχει ανατεθεί.

Η περσινή σεζόν μας είχε φέρει ένα βήμα από την κατάκτηση και των δύο τίτλων. Η απειρία όλων μας, εφορείας, προπονητικού τημ και παιχτών σε συνθήκες πρωταθλητισμού, καθώς και τα χτυπήματα που δεχτήκαμε από τα κατεστημένα του χώρου στους κρίσιμους αγώνες προς το τέλος της σεζόν ήταν οι κύριοι λόγοι της απώλειας των δύο τίτλων.

Έχουμε ήδη προχωρήσει με τον προγραμματισμό σε μεγάλο βαθμό και με 1-2 κινήσεις που απομένουν ολοκληρώνουμε το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Στόχος είναι μια πιο δυνατή ομάδα που θα μπορεί να αντιμετωπίσει όλες της προκλήσεις και η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις Super Cup, Πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις όπου ως γνωστό αρχές Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση σε διπλούς αγώνες.

Ταυτόχρονα, μεγάλος μας στόχος είναι να προσελκύσουμε και να ξαναφέρουμε πίσω το κόσμο μας, που με την συμπαράσταση του θα καταστήσουμε το Ελευθέρια μια καυτή έδρα όπου δεν θα διανοείται κανένας αντίπαλος ότι θα περάσει νικηφόρα.

Στον μεγάλο κόσμο μας βασιζόμαστε για να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά τόσο στο αγωνιστικό αλλά εξίσου και στον οικονομικό τομέα.

Για αυτό τους καλούμε όπως προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα.

Εισιτήρια διαρκείας θα υπάρχουν και στους δύο εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες της Ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Τους επόμενους μήνες αλλά και κατά την διάρκεια της χρονιάς θα έχουμε συναντήσεις με όλα τα οργανωμένα σύνολα αλλά και συνδέσμους φιλάθλων, όπως επίσης και εκδηλώσεις για το Τμήμα και τον κόσμο της ομάδας. 


Παντελής Φωτίου

Πρόεδρος Επιτροπής Τμήματος Πετόσφαιρας Ομόνοια Λευκωσίας