Να τριτώσει το...καλό


2 Nov 2014, 10:10 a.m. kifinescom

Να κάνει τις συνεχόμενες της νίκες 3, θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ που φιλοξενεί το απόγευμα στις 4μμ την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ. 

Είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος οι τρεις βαθμοί στο σημερινό παιγνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει μαζέψει σε 7 αγώνες 2 μόλις βαθμούς και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Σίγουρα η εμφάνιση της ομάδας της Αγίας Νάπας στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Ερμή, έστειλε κάποια μηνύματα, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και οποιοδήποτε στραβοπάτημα σήμερα θα είναι ανεπίτρεπτο. 

Ο Κώστας Καϊάφας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές - πλην του τιμωρημένου Μορέιρα - στη διάθεση του, μιας και στην 22μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Χάρης Κυριάκου ο οποίος απουσίαζε την περασμένη βδομάδα κόντρα στη Δόξα. Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους:

Γιώργος Οικονομίδης, Ονησίφορος Ρουσιάς, Νούνο Ασίς, Σερτζίνιο, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρόντρι, Ρενάτο Μαργκάσα, Κριστοβάο Ράμος, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Γεράσιμος Φυλακτού, Άλεξ Ρούμπιο, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Άντραζ Κιρμ, Μίλαν Στεπάνοφ, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Δημήτρης Μουλαζίμης και Χάρης Κυριάκου.

Παρά το άστατο του καιρού και την συγκυρία της πρώτης Κυριακής του κηνυγιού, στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν να δουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της Διοίκησης για 15 χιλιάδες κόσμο, όμως ανανμένεται ότι το ΓΣΠ θα έχει αρκετό κόσμο στις 3 κερκίδες. 

Οι άνθρωποι του Σωματείου έχουν βάλει στόχο να γεμίζουν το ΓΣΠ, αφού έτσι μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να αυξήσει τα έσοδα της ενόψει κριτηρίων. Γι αυτό το λόγο έχουν άλλωστε κάνει ενέργειες για να μπορεί να γίνεται και άνιγμα της Νότιας για τους οπαδούς μας. 

Για να μπορούμε όμως να μιλάμε για ένα τέτοιο σενάριο, πρέπει και η ομάδα με την απόδοση της να αναγκάσει τον κόσμο να επιστρέψει. Και μια νίκη με καλή εμφάνιση σήμερα, ανήμερα του επερχόμενου σερί από ντέρμπι, θα είναι μια καλή αρχή... 

Ο αγώνας αρχίζει στις 4μμ και θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι PrimeSports της PrimeTel. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κώστας Νικολάου με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Σταύρο Πέλεκη. 

Εισιτήρια πωλούνται προς 15€ τα κανονικά και 10€ τα μαθητικά. Το online ticketing είναι διαθέσιμο μέχρι τις 12 το μεσημέρι. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines