ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΟΑΝ 1-2 (video)


2 Nov 2014, 6:09 p.m. kifinescom

Η παρέα του Κολοκούδια ταπείνωσε μέσα σε ένα λεπτό την ΟΜΟΝΟΙΑ που πλήρωσε το διάστημα μετά το γκολ της, όταν και "έσβησαν τα φώτα".

Ξεκινάμε με το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 85' είχε το πλέον καραμπινάτο πέναλτι με απόκρουση αμυντικού με το χέρι σε σουτ με πορεία στα δίχτυα. Το λέμε γιατί έχει καταντήσει κάτι σαν το ναρκωτικό, να ψάχνουμε το τηλεοπτικό πέναλτι της βδομάδας που δεν σφυρίζεται για το Τριφύλλι. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από εκεί και πέρα δεν θα λέγαμε ότι ήταν κακή. Ήταν καλύτερη από ότι ήταν στο Μακάριο πριν μια βδομάδα όταν και κέρδισε την Δόξα. Ήταν μεν συνεχώς εγκλωβισμένη σε ένα παιγνίδι από τα πλάγια με σέντρες που αποκρούονταν εύκολα, όμως ήταν συνεχώς η ομάδα με την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. 

Η ομάδα μας έχασε τον αγώνα γιατί όταν στο 60' ο Ποτέ με ένα θαυμάσιο τρόπο έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου, στο ΓΣΠ παρατηρήθηκε συσκότιση. Όχι ότι οι προβολείς του σταδίου της πρωτεύουσας παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα, αλλά γιατί οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑ έριξαν τον διακόπτη στο μυαλό τους και μέσα σε 1 λεπτό επέτρεψαν στον αντίπαλο να τους πάρει την ταυτότητα. Στο 66 ο Χάμπερ και στο 67 ο Κολοκούδιας έκαναν την ανατροπή και αυτό ήταν αρκετό. 

Η γύμνια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο να ξεκλειδώνει τις σφιχτά κλειστές άμυνες παρουσιάστηκε στο υπόλοιπο σχεδόν ημίωρο που παίχτηκε μπάλα και παρότι η ομάδα μας είχε ξεκάθαρο πέναλτι για να ισοφαρίσει τουλάχιστον, το 1-2 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα. 

Μεγάλο το βαθμολογικό πλήγμα για την ομάδα μας που μένει από νωρίς πολύ πίσω από τους πρωτοπόρους ενώ η συνέχεια στο πρωτάθλημα με τέτοια ψυχολογία μάλλον προκαλεί ακόμη περισσότερο πανικό...

Αγωνίστηκαν: Γιωργαλλίδης, Λομπιανίτσε, Στεπάνοφ, Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτσίνο, Ασσίς (71' Ρούμπιο), Μαργκάσα, Ράμος, Φοφανά (46' Γκριγκαλασβίλι), Κιρμ (57' Ρούμπιο), Ποτέ

Σκόρερ: Ποτέ 60' 
Κάρτες

Το Live Report του αγώνα

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα

November 2014

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines