Νίκη..χωρίς να της βγει το λάδι! (video)


6 Dec 2014, 12:41 p.m. kifinescom

Αν και πρότιστος στόχος είναι η νίκη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ θυμούνται και τον δραματικό τρόπο με τον οποίο πήραν τη νίκη στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Παπαδόπουλλος κόντρα στον Οθέλλο και θέλουν αυτή τη φορά τα πράματα να είναι αλλιώς.

Τότε χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό για να λυτρωθούμε με την γκολάρα του Ποτέ:

Πάνω κάτω ισχύουν τα όσα είχαμε γράψει και τότε πριν τον αγώνα, ότι για ομάδες όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αδιανόητο να δίνουν δικαίωμα σε ομάδες σαν τον Οθέλλο να πιστεύουν για κάτι στο παιγνίδι. Γι αυτό αυτή τη φορά η ομάδα μας πρέπει από το πρώτο ημίχρονο να κάνει ο,τι μπορεί για να πάρει το πάνω χέρι και να αποφύγει το παιγνίδι "κλεφτοπόλεμου" του αντίπαλου.

Στην προσπάθεια αυτή ο Κώστας Καϊάφας μπορεί να υπολογίζει στους Στεπάνοφ και Ούτσα, δύο ποδοσφαιριστές που απουσίαζας το προηγούμενο διάστημα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο. Ο Στεπάνοφ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει θέση δίπλα στον Γιόνας εν τη απουσία του Σκάρα όμως ο Ούτσα δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και τη θέση στο δεξί άκρο να την πάρει εκ νέου ο Δημητρίου.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, δύσκολα θα δούμε αλλαγές αφού στα προηγούμενα δύο παιγνίδια η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική.

Θα ήταν ευχής έργο αν αυτή τη φορά το γήπεδο είναι γεμάτο και από κόσμο, για να πάρουν οι ποδοσφαιριστές τα πάνω τους. Όμως με τα "εμπόδια" που βάζει η ίδια η Διοίκηση - βλέπε 15€ εισιτήριο - το βλέπουμε κάπως δύσκολο.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Οθέλλος Αθηένου

Follow Kifines