Καϊάφας: "Δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένος"


11 Feb 2015, 7:15 p.m. kifinescom

Δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με την Καρμιώτισσα ο Καϊάφας, αφού όπως είπε και ο ίδιος με το σημερινό αποτέλεσμα θα πρέπει να "παλαίψουμε" και στον επαναληπτικό για την πρόκριση.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε με το τέλος του αγώνα:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη. Νομίζω βάλαμε τις βάσεις για την πρόκριση σε ένα παιγνίδι που ίσως  δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς ποιότητας και ρυθμού από δικής μας πλευράς.  Φυσικά βρήκαμε απέναντι μας μια ομάδα που παρότι στη δεύτερη κατηγορία και αποτελούμενη σχεδόν μόνο από Κύπριους, αγωνίστηκε ανοιχτά και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα μου και θα πρέπει να παλαίψουμε το επόμενο παιγνίδι για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Για τον αγώνα με Απόλλωνα ο προπονητής μας ανέφερε:

Είναι μεν ντέρμπι όμως είναι ένα παιγνίδι σαν όλα τα άλλα και θέλουμε τη νίκη. Όλος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και εμείς σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιγνίδι.

Από την πλευρά του ο Ιωσηφίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του όμως αναγνώρισε την ανωτερώτητα της ομάδας μας:

Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νίκη της. Θεωρώ ότι ήρθαμε με μόνο σκοπό να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε. Αυτός ήταν και ο στόχος μας απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ που είναι το απόλυτο φαβορί. Θέλαμε να δείξουμε ότι αξίζουμε καλύτερης προβολής από τα μέσα μιας και η κατηγορία. μας δεν προβάλλεται όσο πρέπει. Θεωρώ κάναμε ένα καλό παιγνίδι και μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν έχω κανένα παράπονο από αυτούς. Μετά το 2-0 τα πράμγατα είναι πολύ δύσκολα και θα προσπ

Follow Kifines