On tour και πάλι με αφετηρία την Θεσσαλονίκη!


29 Jul 2014, 3:32 p.m. kifinescom

Φαίνεται ότι οι οργανωμένοι δεν θέλουν "σπάσουν" την παράδοση. Μετά την πετυχημένη εκδρομή στο Μαυροβούνιο μέσω Θεσσαλονίκης, το ίδιο θα πράξουν και την ερχόμενη βδομάδα με προορισμό τα Σκόπια. 

Όπως ενημέρωσαν στην τελευταία τους ανακοίνωση, οι οργανωμένοι θα ταξιδέψουν με λεωφορείο για το στάδιο Philip II την μέρα του αγώνα και εναόκειται στον καθένα που θέλει να τους ακολουθήσει να τακτοποιήσει την μετάβασή του στην Θεσσαλονίκη. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΘΥΡΑ 9 ενημερώνει επίσης, πως για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μέταλουργκ έχει διευθετηθεί οργανωμένη ΟΔΙΚΗ εκδρομή απο την Θεσσαλονίκη στα Σκόπια. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την μετάβαση τους στην Θεσσαλονίκη. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν απο κεντρικό σημείο της πόλης και θα καταλήξουν απευθείας στο γήπεδο ενώ με το τέλος του αγώνα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη. 

Το εισιτήριο του αγώνα για όσους θα ταξιδέψουν μαζί με την οργανωμένη μας κερκίδα είναι εξασφαλισμένο. Ενημερώνουμε τον κόσμο πως για την είσοδο στα Σκόπια ΔΕΝ είναι απαραίτητη η κατοχή διαβατηρίου. 

Για πληροφορίες ή συμμετοχές στην εκδρομή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 99 – 648276.

Πηγή: gate9.com.cy

Τα στατιστικά του αγώνα Metalurg Skopje vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

August 2014

07aug Thu. 21:45 Ποδόσφαιρο

EL 3QR 2ος Αγώνας: Metalurg Skopje Vs OMONOIA 0-1

 Philip II Stadium Skopje
CytaVision Sports1
 Τα στατιστικά του αγώνα

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines