«Ο νούρος του σκύλου δεν ισσιώννει»


27 Feb 2014, 9:55 a.m. kifinescom

 

Αξιότιμοι φίλοι της Ομόνοιας, Σε συνέχεια παλαιότερου μου άρθρου «Αποτύχατε σε όλα» θέλω να σας μεταφέρω τις σκέψεις μου των τελευταίων ημερών.

Φίλοι συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλη κοροϊδία. Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω από την εκπομπή εχτές στο ράδιο πρώτο. Υποτίθεται ήταν ένα debate μεταξύ του Χριστοδούλου και του Σεραφείμ. Εγώ το συμπέρασμα που έβγαλα από την εκπομπή ήταν ότι ήταν μια πολλά καλή στημένη προεκλογική διαφήμιση - εκστρατεία του Σεραφείμ. Ειδικά όταν ερωτήθηκε αν θα υποστηρίξουν την ομάδα εναλλακτικής πρότασης όπου και τα έχασε και δεν ήξερε τι να πεί.

Κύριε Σεραφείμ, το σλόγκαν που χρησιμοποιείτε ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ από ότι φαίνεται είναι για τα μάτια του κόσμου. Δεν μπορούσατε απλά να απαντήσετε «Φυσικά και θα βοηθήσουμε τον άλλο συνδυασμό εάν εκλεγεί γιατί πάνω από όλα είναι η Ομόνοια». Συγγνώμη κύριε Σεραφείμ αλλά ούτε πρόβατο είμαι ούτε αρνί να λέω μπεεεεεεε σε κάθε αρλούμπα που θα λέτε.

Θέλω να σχολιάσω την ανακοίνωση των παλαιμάχων η οποία υποστηρίζει τον συνδυασμό των προέδρων. Κύριοι παλαίμαχοι σας ευχαριστούμε για ότι προσφέρατε στην Ιστορία της Ομόνοιας αλλά με όλο τον σεβασμό δεν έχετε δουλειά στα διοικητικά της Ομάδας. Είναι ντροπή σας να βγαίνετε ανοικτά και να υποστηρίζετε τον οποιονδήποτε συνδυασμό. Αν θέλετε να βοηθήσετε την ομάδα μπορείτε με χίλιους τρόπους και όχι να αναμιγνύεστε με τα διοικητικά. Πάρτε παραδείγματα από μεγάλους ποδοσφαιριστές παλαίμαχους με ποιους τρόπους βοηθάνε τις ομάδες τους όπως Kenny Danglish (Liverpool) Djordjevic (Olympiakos).

Εκείνο που με ενόχλησε περισσότερο ήταν η τελευταία πρόταση τους : «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ.» Κύριοι Παλαίμαχοι εδώ και 20 χρόνια ακούμε ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ και λίγα ΕΡΓΑ!!!! Ντροπή σας για ακόμα μια φορά.

Κύριε Σεραφείμ απευθύνομαι και σε εσάς: ΘΥΜΑΣΤΕ τους λόγους που θέλαμε να φύγετε πριν 5 χρόνια; Θυμάστε πόσα επεισόδια έπρεπε να γίνουν για να κουνηθείτε επιτέλους από την καρέκλα σας; Αλλά από ότι φαίνεται την έχετε πιθυμήσει. Βλέπω και το πλάνο του συνδέσμου σας το ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΡΘΡΑ από ομονοιάτικα sites να σας κατακρίνουν ότι δεν παρουσιάσατε κάποιο πλάνο μένετε την τελευταία μέρα και το πλάνο σας είναι Τηλεμαραθώνιος και Συναυλία;;;;;;;;;;; Δηλαδή θέλετε με λίγα λόγια πάλι ο κόσμος να την πληρώσει και στο τέλος να πάρετε και τα εύσημα. Τα υπόλοιπα που παραθέσατε όπως μείωση προϋπολογισμού, αναβάθμιση ακαδημιών αναβάθμιση marketing και τα λοιπά αυτά δεν είναι κάποιο πλάνο κύριε Σεραφείμ αλλά πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν και εννοείται ότι πρέπει να γίνουν, πράγματα τα οποία έχει χρόνια που προσπαθείτε να κάνετε αλλά όπως έχω ξαναγράψει σε παλαιότερο άρθρο μου ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ!!!! Γιατί λοιπόν τώρα να σας ψηφίσουμε;;

Με λίγα λόγια κύριε Σεραφείμ πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι αρνιά η πρόβατα ότι προτιμάτε διαλέξετε αλλά από ότι φαίνεται το παιγνίδι το έχετε στημένο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τραγικο-γελείο-περίεργες καταστάσεις οι οποίες γίνονται στις εκλογές με τα ψηφοδέλτια αλλά έχετε τόση σίγουρη την εκλογή σας διότι το Κόμμα σας θέλει εκεί και όλοι το ξέρουμε.

Θέλω να κλείσω με το να πώ απλά ότι τα έργα σας τόσα χρόνια αποδεικνύουν ότι ο νούρος του σκύλου δεν ισσιώννει και ειλικρινά πιστεύω ότι με την εκλογή σας σύντομα θα γίνουν γεγονότα παρόμοια προ πενταετίας. Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι είσαστε αναχρονιστικοί, τα μυαλά σας είναι κολλημένα στην 10ετία του 80΄ όπως και όλων των πολιτικών μας και η μόνη σας φιλοσοφία είναι η καρέκλα και όσα φάμε. Η Ομόνοια και γενικά τούτος ο τόπος πρέπει πλέον να περάσει στα χέρια της επόμενης γενιάς διότι η επόμενη γενιά είδε τα λάθη σας, έμαθε από τα λάθη σας, το μυαλό της συμβαδίζει με τα σημερινά δεδομένα και όχι με αναχρονιστικές ιδέες…

ΥΓ: Ακου ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ….. Βαστάτε λεφτά να δώκετε του Παπακωνσταντίνου/Μαχαιρίτσα/Τσακνή και σία;;; Η θα σας τα δώσει η ΕΔΟΝ;;; RES IPSA LOQUITUR (τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους) κύριοι προέδροι… 1992 – 2014 (22 ΧΡΟΝΙΑ)= 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 5 ΚΥΠΕΛΛΑ 0 DOUBLE και ακόμη περιμένουμε για Ευρώπη και Ομίλους…. Εβγάλαν μας και ανέκδοτο…

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ

Με εκτίμηση,

Α.Σ

 

Η άποψη σας μετράει

Στην κατηγορία Editorial δημοσιεύουμε τις δικές σας απόψεις. Στείλτε το μήνυμα σας μέσω email στο info@kifines.com