Απόλυτα ψυχοφθόρο στατιστικό


10 Nov 2015, 9:08 a.m. kifinescom

Τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζε το αποελ ήταν στις 6 Απριλλίου του 2013. Τότε η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι είχε κερδίσει τον αιώνιο της αντίπαλο με το αλησμόνητο 3-0 και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Από τότε έχουν παιχτεί άλλα 10 αιώνια ντέρμπι για το πρωτάθλημα συν άλλα δύο για το κύπελλο. Ο απολογισμός της ομάδας μας σε αυτά; Τραγικός. Είναι γι αυτό που η ισοπαλία χθες ήταν άλλη μια προσθήκη σε μια ψυχοφθόρα στατιστική που θέλει την ΟΜΟΝΟΙΑ απλά να μην μπορεί να κερδίσει το αντίπαλο της δέος.

Σε 5 αγώνες όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε το ΓΣΠ δικό της δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, παρά μόνο την ισοπαλία την στιγμή που το αποελ μετράει το απόλυτο στην έδρα του. Αν προσθέσουμε τα ματς κυπέλλου, τότε ο αριθμός των ισοπαλιών και ηττών αντίστοιχα ανεβαίνει κατά ένα.

Αυτό ως απάντηση σε όσους δεν μπορούν να εξηγήσουν την κατήφεια μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.
Γιατί ανεξάρτητα από προϋπολογισμούς και διαιτησίες, το να μην μπορείς να κερδίσεις έστω και ένα ντέρμπι στα τελευταία 2 χρόνια, είναι ένας από τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατεί να κάνει ουσιαστικό πρωταθλητισμό.

Είναι επίσης και ένας ακόμη αρνητικό στατιστικό της απερχόμενης προπονητικής ομάδας αφού με εξαίρεση ενός αγώνα (2-0 ήττα τη σεζόν 13-14) είχαν την ευθύνη της ομάδας στην εν λόγω περίοδο.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

November 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines