Α.Δημητρίου: «Με νίκη αλλάζουν όλα προς το καλύτερο»


9 Nov 2015, 12:32 p.m. kifinescom

Μόνο η νίκη μπορεί να δώσει καλύτερη προοπτική στην ΟΜΟΝΟΙΑ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο Σούπερσπορ FM ο Αντρέας Δημητρίου.

Ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για τον σημερινό αγώνα όπως και για το θέμα του προπονητή που εκκρεμεί:

Τις προηγούμενες μέρες είναι αλήθεια ότι η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ με στόχο να παρουσιαστεί όπως έχει σχεδιαστεί στο χαρτί, στο γήπεδο. Στόχος είναι η νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά για το τι προσφέρει μια νίκη στην ομάδα μας. Αν δούμε τα βαθμολογικά δεδομένα θα δούμε ότι με νίκη θα καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει με ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Θα επιδιώξουμε στο γήπεδο μέσα από τη δική μας παρουσία να μην φανεί η μεγάλη διαφορά στον προϋπολογισμό των δύο ομάδων. Σε παιγνίδια ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποελ ο νικητής έχει να κερδίσει πολλά περισσότερα από 3 βαθμούς. Κυρίως σε θέματα ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης όπως και πίστης στην ομάδα. Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε πράξη όλα όσα σχεδιάστηκαν.

Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι με εμφανήσεις σαν αυτές με την ΑΕΚ δεν δικαιούμαστε να διεκδικούμε κάτι όχι μόνο από το παιγνίδι σήμερα αλλά από το πρωτάθλημα. Τέτοια παιγνίδια χρειάζονται πέραν από ένα πολύ καλό πλάνο, τη συγκέντρωση και την αποφυγή λαθών, το απαραίτητο πάθος και τη θέληση για να πάρεις το τρίποντο.

Και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές το παιγνίδι απόψε είναι κίνητρο. Απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και στα δυνατά παιγνίδια δείχνεις ποιος είσαι. Εάν κερδίσουν οι ίδιοι θα δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για τους εαυτούς τους στην υπόλοιπη σεζόν.

Για την προπώληση και το ενδιαφέρον του κόσμου

Η προπώληση πάει καλά. Ακόμη και σήμερα υπάρχει αρκετή κίνηση. Είναι σημαντικό να έχουμε αρκετό κόσμο για να έχει και η ομάδα την στήριξη τους. Απ' τις 5 το απόγευμα θα ανοίξουν τα ταμεία του σταδίου όπως και οι είσοδοι. Υπάρχουν όλων των ειδών εισιτήρια, παρότι μένει μόνο ένας μικρός αριθμός μαθητικών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσο κόσμο ήδη προμηθεύτηκε το εισιτήριο του και θα έρθουν στο γήπεδο. Για όσους ακόμη δεν το κάνουν να τους πούμε ότι τους θέλει δίπλα τους η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές γιατί με νίκη μπορούμε να έχουμε καλύτερες συνθήκες στη συνέχεια.

Για το θέμα του προπονητή:

Στο παρόν στάδιο το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι περιμένουμε απαντήσεις. Δεν θα προχωρήσω όμως πάρα πέρα γιατί εκκρεμεί το παιγνίδι. Θέλαμε να είχε κλείσει το κεφάλαιο αυτό την περασμένη βδομάδα άρα δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας

November 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines