Α.Δημητρίου: «Απρόσμενα εμπόδια»


19 Jan 2013, 4:38 p.m. kifinescom

Φανερά προβληματισμένοι είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ με τα όσα έγιναν σήμερα στο ΓΣΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε «απρόσμενα εμπόδια» όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου μας και κλήθηκε να αντιμετωπίσει πέραν των 11 αντιπάλων. 

Μπράβο στους παίχτες μας, Ήταν παλληκάρια. Αντιμετώπισαν απρόσμενα εμπόδια. Μπορούσαμε να κερδίσουμε όμως είδαμε γήπεδα να μεγαλώνουν. Είδαμε να συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα. Τροποποιήσεις που ξέραμε χρόνια φαίνεται να αλλάζουν και είδαμε για πρώτη φορά κάποια πράγματα.

Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Δεν θα κάνουμε το χατήρι σε κανέναν να τους δώσουμε λεφτά. Ξεχάνουμε κάποια πράματα που όπως τα ξέραμε τόσα χρόνια σήμερα ήταν αλλιώς. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την ισοπαλία όμως είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια αυτών των παιδιών. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι.

Τι να κάνουμε με ρωτάτε...Καλή ερώτηση. Να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο κόσμος μας χειροκρότησε τους παίχτες και την εμφάνιση. Να μην νομίζει κάποιος ότι γιορτάζουμε την ισοπαλία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε από το σοκ και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιγνίδι και να κυνηγήσουμε τη νίκη και όχι να κάνουμε το χατήρι κανενός.

Η εμφάνιση της ομάδας, η καρδιά που έβγαλαν και το γεγονός ότι άντεξαν απέναντι σε πολύ περισσότερους από 11 αντιπάλους, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Κάποιοι δεν πρέπει να νοιώθουν πολύ άνετα με όσα έγιναν σήμερα.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines