Ο κόσμος επηρεάζει θετικά την ομάδα


13 Apr 2013, 5:43 p.m. kifinescom

Στον τεράστιο αγώνα που κάνει ο κόσμος και το πόσο ευνοϊκά λειτουργεί για την ομάδα μας στάθηκε ο Αντρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΖ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε άλλο ένα βήμα για τους στόχους της και βλέπει παιγνίδι με παιγνίδι αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι αντίπαλοι της, ήταν το σχόλιο του Εκπρόσωπου Τύπου της ομάδας μας. Πλέον ο στόχος είναι να πάμε στο Τσίρειο και να πάρουμε την πρόκριση.

Συγκεκριμένα τα όσα δήλωσε:

 Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας. Τα συγχαρητήρια μας στην τεχνική ηγεσία, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα μας. Αφιερωμένη στον κόσμο μας που κάνει ένα τεράστιο αγώνα και επηρεάζει θετικά την ομάδα. Είναι άλλο ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει. Δεν κάνουμε μαθηματικά. Βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σήμερα θα χαρούμε τη νίκη μας και βλέπουμε από αύριο το παιγνίδι στο Τσίρειο για να πάμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν υπάρχει θέμα άγχους. Φαίνεται και στην ομάδα με τον τρόπο που παίζει. Έχει ξεφύγει από τον όρο της πιο φορμαρισμένης ομάδας γιατί πλέον έχει μεγάλο χρονικό διάστημα που κερδίζει η ομάδα μας. Δεν υπάρχει άγχος. Η πίεση είναι πάντα η ίδια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως θα προετοιμαστούμε για να πάμε στην Λεμεσό και να πάρουμε την πρόκριση. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines