Χριστοφή «Το καλό και των δύο»


18 May 2013, 6:45 p.m. kifinescom

Δεν έδειξε να βιάζεται για οτιδήποτε ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο Κύπριος επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις φημολογίες για το μέλλον του, λέγοντας ότι σκέφτεται μόνο την ΟΜΟΝΟΙΑ και το καλό και των δύο πλευρών. 

Για τους στόχους της νέας χρονιάς και αν θα είναι μέρος της προσπάθειας:

Είμαστε χαρούμενοι για το ότι κερδίσαμε.Εύχομαι να είμαστε δυνατοί και του χρόνου και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για άλλο ένα χρόνο και θα δούμε τι προτάσεις θα έρθουν αλλά θα μπει και το καλό της ομάδας κάτω.

Για το αν θα πάρει μεταγραφή

Δεν είναι μόνο δική μου επιλογή. Αν υπάρχουν προτάσεις, θα τις κοιτάξουμε μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα δούμε τι είναι το καλύτερο και για τους δύο. Δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή γιατί έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Τώρα τελείωσε το τελευταίο παιγνίδι και δεν βιάζομαι. 

Η καλή του παρουσία και για τον ρόλο του προπονητή

Πάνω από όλα οφείλεται στους πάρα πολύ καλούς συμποδοσφαιριστές που είχα. Είναι ομαδικό άθλημα το ποδόσφαιρο και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν είμαι ο αρμόδιος να πω εγώ για εμένα και να κρίνω το τι έκανε ο προπονητής μου. Έχει μιλήσει ο ίδιος για το θέμα. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines