Όλοι κανονικά στη προπόνηση


16 May 2013, 6:38 p.m. kifinescom

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας και ο προπονητής μας είδε για άλλη μια φορά όλη την ομάδα να προπονείται κανονικά. Τελευταία προπόνηση αύριο που θα βγάλει και την αποστολή που θα έχει αρκετές αλλαγές μετά από καιρό.

Δεδομένου ότι 4 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν τις περασμένες βδομάδες είτε στην 11άδα είτε στην αποστολή δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή του Σαββάτου, αναμένεται ότι 4 νέα - και νεαρά - πρόσωπα θα τους αντικαταστήσουν. Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν έχει άλλη επιλογή εφόσον πέραν των Ασσίς, Ατράντε και Εφραίμ που έχουν κάρτες και τους Φρέντι και Ζοάο Άλβες που είναι εκτός ρόστερ πλέον, δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες λύσεις για τον πάγκο.

Έτσι μαζί με τον Λεβίτα και πιθανολογούμε, τον Κυριάκου και τον Μαργκάσα, ο προπονητής μας θα έχει δίπλα του τους Ρουσιά και Χαραλάμπους και δύο άλλους μικρούς. Αν κρίνουμε από τις συμμετοχές σε αποστολές, αυτοί που έχουν περισσότερες πιθανότητες για να συμπληρώσουν την 18άδα θα είναι ο Δημητρίου και ο Φιλιώτης. Τουλάχιστον ένας εκ των τεσσάρων θα κληθεί να πάρει χρόνο συμμετοχής ευκαιρίας δοθείσας και η κρισιμότητα του αγώνα μας επιτρέπει να χαρακτηρίσουμε μια τέτοια συμμετοχή ως «απ' αυτές που σε κάνουν άνδρα», αφού ο βαθμός δυσκολίας και πίεσης θα είναι μεγάλος.

Το δελτίο τύπου της προπόνησης 

Αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μας.

Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Για αύριο είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines