Ερμής - Ομόνοια 2-1


16 May 2014, 7:55 p.m. kifinescom

Την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ολοκλήρωσε με την αποτυχία της στο Αμμόχωστος η Ομόνοια. Δέχτηκε την ήττα από τον Ερμή, τον οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει παρότι προηγήθηκε για άλλη μια φορά και για πρώτη φορά μετά το 1958 τερματίζει στη 5η θέση... 

Το τέρμα του Αλίπιο στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας κόντρα στον Ερμή, που για άλλη μια φορά προηγήθηκε του Ερμή αλλά δεν κατάφερε να κάνει σωστή διαχείρηση. Ο Ερμής με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε το παιγνίδι σχεδόν ολοκληρωτικά και εφόσον ισοφάρισε μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης είχε όλο το χρόνο στη διάθεση του για την ανατροπή. Κάτι που ευτύχισε να κάνει με τον Ενρίκε στο 85'. 

Το τέρμα του Αλίπιο:

Δεν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αποτίμηση του σημερινού αποτελέσματος. Οι απουσίες και τα προβλήματα ήταν γνωστά εδώ και καρό και ούτε θα μπούμε στη διάθεση να βρούμε δικαιολογίες. 

Η ουσία είναι ότι η Ομόνοια ολοκλήρωσε μια καταστροφική χρονιά στην οποία μόνο από "σπόντα" κέρδισε την έξοδο της στην Ευρώπη. Και μάλιστα αυτό θα είναι και εις βάρος της νέας περιόδου, εφόσον η ομάδα μας θα ξεκινήσει τη πορεία της στo Europa από τον 2ο προκριματικό, στις 17 Ιουλίου! Αυτό σημαίνει ότι οι καλοκαιρινές διακοπές της ομάδας θα είναι μόλις 3 βδομάδες, μέχρι τις 9 του Ιούνη. Ένα διάστημα στο οποίο η ομάδα μας θα πρέπει να τρέξει τον σχεδιασμό. 

Και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα το καλοκαίρι θα είναι πολλές... 

Follow Kifines