ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικός 2-0 (video)


11 Jan 2015, 4:47 a.m. kifinescom

Συνέχισε την ανάβαση της μέσα στο 15 η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού με νέα καλή εμφάνιση κέρδισε τον Εθνικό στο ΓΣΠ με σκορ 2-0 με τον Ασσίς και τον Σκέμπρι να χρίζονται σκόρερ.

Ο Κώστας Καϊάφας είδε την ομάδα του να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε πλήρως και να προηγείται νωρίς στο σκορ αλλά να μην καταφέρνει να καθαρίζει το ματς. O Ασσίς στο 10ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του Κιρμ και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Για να φτάσουμε στο 2-0 έπρεπε να περιμένουμε το 89ο λεπτό και ένα λάθος του Ατάντα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σκέμπρι που συνόδεψε την επανεμφάνιση του με τέρμα και αποθεώθηκε από τις 10 χιλιάδες οπαδούς της ομάδας μας που αψήφισαν το κρύο και την βροχή.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Στο μεσοδιάστημα η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών για να καθαρίσει το παιγνίδι, με τον Ασσίς να μην μπορεί να σκοράρει σε 2 κλασσικές ευκαιρίες και τους Ποτέ, Κιρμ, Ρούμπιο, Φοφανά και Οικονομίδη να βλέπουν τις πολύ καλές τους προσπάθειες να μην καρποφορούν.

Η ουσία όμως είναι ότι η νίκη ήρθε, τα χαμόγελα επέστρεψαν και υπάρχει πλέον διάχυτη η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παραμείνει στα ψηλά και να παλέψει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με καλύτερες προϋποθέσεις για το καλύτερο. Για την ώρα, ισοβαθμεί στη 3η θέση με την ΑΕΚ και περιμένει τους αγώνες του Απόλλωνα και του αποελ για να μάθει αν η διαφορά από την κορυφή - που είναι αυτή τη στιγμή στους 4 - θα διαφοροποιηθεί.

Αγωνίστηκαν: Μορέιρα, Κυριάκου, Λεάντρο, Λομπιανίτζε, Ράμος, Οικονομίδης, Φυλαχτού, Ασσίς (84' Ασσίς), Ρούμπιο, Κιρμ (76' Σκέμπρι), Ποτέ (88' Γκαρσία)

Σκόρερ: 10' Ασσίς, 89' Σκέμπρι
Κάρτες: -

Το Live Report του αγώνα


 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Εθνικός Αχνας

Follow Kifines