Θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης


14 Jan 2015, 1:19 p.m. kifinescom

Αρχίζει σήμερα η προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον δεύτερο τη τάξει εγχώριο τίτλο. Πέραν της προοπτικής ενός τίτλου, το Κύπελλο προσφέρεται και ως δρόμος προς εξασφάλισης ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Είναι γι αυτό που το σημερινό παιγνίδι με την Αγία Νάπα αντιμετωπίζεται με πάσα σοβαρότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και παρότι οι αγώνες είναι συνεχόμενοι ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να κάνει ροτέισιον μέχρι ενός σημείου. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη - και ρίσκο - αν ο προπονητής μας επιλέξει να αλλάξει την μισή εντεκάδα, σε ένα σημείο όπου η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό και να αποδίδει καλά στο γήπεδο.

Σίγουρα περιμένουμε να πάρουν ανάσες ποδοσφαιριστές που από την αρχή της χρονιάς τραβάνε κουπί, όμως εφόσον η ομάδα έχει θέσει ως (κρυφό) στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, δεν περιμένουμε υπερβολικά μεγάλο αριθμό αλλαγών στην εντεκάδα. Η ίωση που ταλαιπώρησε τον Ποτέ την περασμένη βδομάδα αφήνει σίγουρα εκτός τον πρώτο σκόρερ της ομάδας ενώ λογικά και ο Ασσίς θα μείνει στον πάγκο και τις θέσεις τους αναμένεται να πάρουν οι Γκαρσία και Σκέμπρι. Ο Νούνο στα τελευταία 3 ματς αγωνίζεται σε ένα νέο ρόλο, με τον προπονητή μας να τον έχει τοποθετήσει πιο μπροστά κοντά στον επιθετικό, δίνοντας του έτσι τον χώρο για να δημιουργεί καταστάσεις στο αντίπαλο τέρμα. Εξού και τα δύο γκολ στα ματς με ΑΕΚ και Εθνικό. Σ' αυτό το ρόλο μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί ο Σκέμπρι, ο οποίος χρειάζεται να πάρει φουλ 90λεπτο στα πόδια.

Αλλαγή μάλλον θα δούμε και στον "άσσο", αφού ο Γιωργαλλίδης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού όπως και ο Μαργκάσα ο οποίος απουσίασε από το τελευταίο παιγνίδι. Στον πάγκο ίσως μείνει και ο Κιρμ ο οποίος αγωνίζεται ανελλιπώς στα τελευταία ματς.

Ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει σήμερα το σκορ αυτό που θα της εξασφαλίζει τον πρώτο λόγο για την ρεβάνς σε 2 βδομάδες. Έχοντας κατά νου το "κάζο" με την ομάδα της Αγίας Νάπας στο πρωτάθλημα, απαιτείται σοβαρότητα σε όλο το 90λεπτο και καθαρό μυαλό, γιατί στο Κύπελλο απαγορεύονται τα λάθη.

Ο καιρός δεν φαίνεται πως θα κάνει το χατήρι στην ομάδα μας και όπως και την Κυριακή στη Λευκωσία η θερμοκρασία είναι και πάλι χαμηλή ενώ ίσως και να υπάρχει πάλι βροχή. Ανεξαρτήτως αυτού όμως, αρκετός φαίνεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΓΣΠ και να σπρώξει την ομάδα προς τη νίκη.

Το παιγνίδι αρχίζει στις 5μμ και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από την PrimeTel και ραδιοφωνικά από το Kifines Radio.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Αγία Νάπα

Follow Kifines