Α.Δημητρίου: «Παίξαμε όσο χρειαζόταν»


19 Oct 2015, 1:35 p.m. kifinescom

Υπάρχουν περιθώρια αλλά και η πίστη ότι σταδιακά η ομάδα θα ανεβάσει και την ποιότητα του παιγνιδιού της για να αντικατοπτρίζει την ποιότητα του ρόστερ της, δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σημερινές του δηλώσεις.

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο Αντρέας Δημητρίου έκανε τον απολογισμό για το χθεσινό ματς στο Αμμόχωστος:

«Τους 3 βαθμούς τους είχαμε πάρα πολύ ανάγκη. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο αυτό και δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε. Έκρυβε παγίδες το παιγνίδι και το χάρηκαν στο τέλος οι ποδοσφαιριστές μας που το ξέρουν πολύ καλά πόσο ανάγκη το είχαν να κερδίσουν. Προσδοκούμε στο να χρησιμοποιήσουμε τη νίκη για να αγωνιστούμε με πιο καθαρό μυαλό στη συνέχεια. 

Είναι σημαντικό πριν από τα ντέρμπι να πετύχουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, στο παιγνίδι του Σαββάτου με την Πάφο. Γνωρίζουμε ότι η απόδοση μας ήταν όση χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Χρειάστηκε και η σκοπιμότητα για να αντεπεξέλθουμε στην πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές νοιώθουν ότι η ομάδα μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα. 

Άρα τώρα συγκεντρωνόμαστε στο να κερδίσουμε την Πάφο και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε. »

Για το γεγονός ότι οι απαιτήσεις του κόσμου σε σχέση με το ρόστερ της ομάδας και τις δυνατότητες του, δεν συνάδουν με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

«Τον κόσμο μας τον θέλουμε να παραμείνει απαιτητικός. Μπορεί η ομάδα να περνάει δυσκολίες μεγάλες στο οικονομικό και να συρρίκνωσε τον προϋπολογισμό μας, όμως θέλουμε τον κόσμο να παραμείνει απαιτητικός για να βελτιωθούμε. Όπως είπα και πριν, η απόδοση μας χτες ήταν όση χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Αφού τονίσω ότι χάρηκαν οι ποδοσφαιριστές το χειροκρότημα του κόσμου, πρέπει να πω ότι περάσαμε μια δύσκολη χρονική περίοδο και η ομάδα τώρα θα πρέπει να δείξει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. 

Γκουλόν και Μαργκάσα έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής και τους βοηθάει αυτό. Ο Χριστοφή θα είναι πολύ καλύτερα σε μια βδομάδα ενώ περιμένουμε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και ο Μπαντιμπάνγκα. Από εκεί και πέρα πρέπει να τονίσουμε το γκολ που πέτυχε ο Ονησίφορος Ρουσιάς που έκανε κίνηση επιθετικού στο γκολ. Τον πιστεύει η τεχνική ηγεσία και γι αυτό τον χρησιμοποιεί. Πρέπει να πούμε ότι ήταν και η πρώτη ασίστ του Κιρμ όπως και να σταθούμε στην παρουσία του Κώνσταντίνου Παναγή που παρότι δεν απειλήθηκε πολύ, όταν χρειάστηκε έκανε την απόκρουση του ματς. »

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines