Βλ. Μιλόγιεβιτς: «Ο κακός μας εαυτός με φοβίζει παραπάνω από ότι οι αντιπάλοι»


19 Dec 2015, 7:19 p.m. kifinescom

Πιο εύστοχος δεν θα μπορούσε να ήταν ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς που μίλησε για άλλη μια φορά για τα τραγικά λάθη που στοιχίζουν γκολ στην άμυνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σημείωσε ο κόουτς, όμως δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα όσα έδωσαν οι παίχτες του στο σημερινό παιγνίδι.

 

 
ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικος : Δηλωσεις Vladan Milojević

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον Εθνικό

Posted by Kifines.com on Saturday, 19 December 2015

 

Να σας χαιρετίσω όλους. Ο συνάδελφος μου έχει αναλύσει όλο το παιγνίδι. Εγώ μπορώ να πω ότι στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε εντελώς προσαρμοστεί στις συνθήκες του γηπέδου. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να παίξουμε με κοντινές πάσες όμως αυτό κάναμε και γι αυτό ο Εθνικός μας πίεσε μπροστά.

Έτσι όπως πήγε το παιγνίδι, χωρίς να μας αφήνουν οι συνθήκες του γηπέδου να παίξουμε καλά, φτιάξαμε μια διαφορά ασφαλείας με τα δύο γκολ που βάλαμε. Το ξέραμε ότι στο ημίχρονο θα ήθελε ο αντίπαλος να ρισκάρει και να πιέσει. Πάλι έγινε αυτό που φοβόμουν. Δεν με φοβίζει ο αντίπαλος αλλά φοβάμαι τον εαυτό μας! Πάλι έγινε τραγικό λάθος και ευτυχώς που προηγούμασταν με 2-0.

Δεν μας στοίχισε το γκολ και δεν μας πίεσε άλλο ο Εθνικός όμως το κάθε γκολ μετράει. Παίζουμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο όμως σε κάποια άλλα κάνουμε λάθη και δεν παίζουμε καλά. Σε κάποια σημεία δεν θέλω να πω ότι είμαστε αδιάφοροι, αλλά σίγουρα μας λείπει η συγκέντρωση. Προσπαθήσαμε με τον Μπεμπέ και τον Οικονομίδη να κουμαντάρουμε το κέντρο ενώ μας έλειψε ο Μαργκάσα από τον χώρο αυτό .

Τώρα έχουμε άλλο ένα παιγνίδι την Τρίτη και πρέπει να το δούμε αυτό. Η ομάδα του Εθνικού είναι καλή ομάδα και ο κ. Ντότσιτς με τον κ. Μούσιτς μπορεί να γίνει καλύτερη.

Μεταγραφικός σχεδιασμός:

Έχουμε κάτι. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Δεν είναι και ο πιο εύκολος ο μεταγραφικός Ιαννουάριος. Έρχονται προτάσεις όμως πρέπει να ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολλά περιθώρια για λάθη. Αυτοί που είναι ελεύθεροι πολλές φορές δεν είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν άμεσα. Πιστεύω όμως ότι με την Διοίκηση θα βρούμε παίχτες που να μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα.

Ο Χριστοφή είναι στην Γερμανία όμως δεν έχω εικόνα από τα αποτελέσματα γιατί η προσοχή μας ήταν στραμμένη στο παιγνίδι. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα γιατί θα είναι μια πολύ καλή "ποιοτική μεταγραφή" στην ουσία, σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Εθνικός Αχνας

Follow Kifines