ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικός 2-1 (videos)


19 Dec 2015, 6:56 p.m. kifinescom

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, η ΟΜΟΝΟΙΑ με σκόρερ τους Σιέρινταν και Σκέμπρι πήρε το τρίποντο στην έδρα της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κατά διαστήματα αρκετά δημιουργική με πολλές όμορφες εναλλαγές μπάλας και θέσεων αποσπώντας το χειροκρότημα της εξέδρας. Το προβάδισμα με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο μάλλον την αδικεί αφού είχε άλλες 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε πιο ψηλά επίπεδα.

Παρότι δέχτηκε την ψυχρολουσία στο 1ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με το λάθος του Παναγή και το γκολ του Γκριγκαλασβίλι, η ομάδα μας αντέδρασε σωστά, πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο να ξαναγίνει λάθος στην άμυνά της. Επιθετικά η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε κραυγαλαίες ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς όμως το τρίτο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Παρά την αστοχία όμως, η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα με το γενικό αίσθημα να είναι θετικό για την εικόνα της ομάδας στον 5ο αγώνα του Μιλόγιεβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού

Ο αγώνας

Το ότι ο κ. Μιλόγιεβιτς επέλεξε να τοποθετήσει τον Μαργκάσα δίπλα στον Ρουνιέ, λέει κάτι για το πόσο υπολογίζει σε Καντούτση ή ακόμα και τον Γκουλόν που είχε αγωνιστεί πιο πριν στην θέση. Η μετατόπιση του Πορτογάλου στην άμυνα άνοιξε μια θέση στο κέντρο την οποία πήρε ο Μπεμπέ, ενώ η απουσία του Ζίγκι επανέφερε τον Σιέρινταν στην εντεκάδα.

1ο Ημίχρονο

Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι βαρύς, κάτι που επηρέαζε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, το γρήγορο πέναλτι που κέρδισε ο Σιέρινταν στο 7' ήταν το ιδανικότερο σενάριο για τους Πράσινους. Ο Ιρλανδός ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 8ο λεπτό.

 

 
ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικος 1-0

Το 1-0 από τον Σιέρινταν

Posted by Kifines.com on Saturday, 19 December 2015

Στο 13ο λεπτό ο Σκέμπρι έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν η προσπάθεια του Οικονομίδη τον έβγαλε μπροστά σε θέση βολής στην μικρή περιοχή όμως το σουτ του αποκρούστηκε σε άουτ από τον Μιράντα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάγωσε το παιγνίδι μετά το προβάδισμα και παρά την υπαρκτή της δυσκολία στο να αναπτυχθεί, τουλάχιστον αμυντικά δεν επέτρεψε στον Εθνικό να διεκδικήσει το οτιδήποτε στην περιοχή μας. Τουναντίον σε κάθε της πέρασμα από την γραμμή του κέντρου η ομάδα μας δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 33' ο Μπεμπέ δέχτηκε τη μπάλα από τον Παναγή και πέρασε πιο μπροστά στον Ασσίς. Ο Ασσίς έδωσε ξανά στην περιοχή στον Μπεμπέ που με μπαλιά βρήκε τον Σκέμπρι όπου αυτός με το κεφάλι έκανε το 2-0.

 

 
ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικος 2-0 Σκεμπρι

ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛ 2-0 ΑΝΤΡΕ ΣΚΕΜΠΡΙ! Καταπληκτικό τέρμα για την ομάδα μας!

Posted by Kifines.com on Saturday, 19 December 2015

 

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τρίτο τέρμα αφού μετά από μπαλιά του Σιέρινταν ο Μαλτέζος πέρασε τον Ιακόμπ και τον Μπογκαντίνοφ και σε κενή εστία πλάσαρε από πλάγια θέση άουτ

 

 
ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικος : Ευκαιρια Σκεμπρι

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Σκέμπρι για το 3-0!

Posted by Kifines.com on Saturday, 19 December 2015

 

Με τον Σιέρινταν να δοκιμάζει το πόδι του εκτός περιοχής στο 41' και την ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς ικανοποιημένη από το δίκαιο προβάδισμα της, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα λεπτό επιπλέον χρόνου καθυστερήσεων.

 

2ο Ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές επανήρχησε το παιγνίδι για το δεύτερο του μέρος το οποίο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα μας. Ο Μαργκάσα επέστρεψε τη μπάλα πίσω στον Παναγή ο οποίος άνοιξε πολύ την μπάλα στο σταμάτημα δίνοντας το δικαίωμα στον Γκριγκαλασβίλι να  κλέψει, να τον περάσει και να πλασάρει εύκολα για το 2-1.

 

 
ΟΜΟΝΟΙΑ - Εθνικος 2-1

Λάθος από τον Παναγή και ο Εθνικός κάνει το 2-1

Posted by Kifines.com on Saturday, 19 December 2015

 

Το γκολ όπως ήταν φυσιολογικό αιφνηδίασε την ΟΜΟΝΟΙΑ που από το πουθενά έχασε την ασφάλεια των δύο τερμάτων. Σταδιακά η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τον έλεγχο του παιγνιδιού και ανέβασε παίχτες μπροστά. Παρά την "ψυχρολουσία" η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ότι ήταν η κυρίαρχος δύναμη στο ματς βγάζοντας σε κάποιες περιπτώσεις και φάσεις απότοκο ομαδικής προσπάθειας που δεν είχαμε δει σε προηγούμενα ματς.

Στο 66ο λεπτό χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το γκολ, όταν ο Χάφες εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και βρήκε τον Σιέρινταν που ήταν εντός του κουτιού. Η κεφαλιά όμως του Ιρλανδού πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Εθνικού. Και ο Ασσίς έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν μπήκε μόνος στην περιοχή στο 72' όμως το σουτ του έφυγε άουτ.

 

 
OMONOIA - Εθνικος : Ευκαιρια Ασσις

Κλασική ευκαιρία από τον Ασσίς για το 3-1!

Posted by Kifines.com on Saturday, 19 December 2015

 

Στο λεπτό αυτό ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έβγαλε τον Κιρμ και πέρασε τον Φυλαχτού στο παιγνίδι, δίνοντας στον Ασσίς οδηγίες να πάει στα πλάγια.

Νέα χαμένη ευκαιρία για το Τριφύλλι καταγράφηκε στο 76' όταν ο Σκέμπρι μπήκε στην περιοχή και είχε όλο το χώρο για το σουτ όμως πήγε να σιγουρέψει το γκολ επιστρέφοντας στο πέναλτι στον Μπεμπέ που δυστυχώς μαρκαρίστηκε και δεν μπόρεσε για το σουτ.

Με το σκορ να παραμένει στο εύθραυστο 2-1 παρά τις χαμένες ευκαιρίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο προπονητής μας πέρασε στο 84' τον Ρουσιά αντί του Μπεμπέ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να κρατά το προβάδισμα της με σχετική ευκολία παρά το ότι ο Εθνικός φόρτωσε την επιθετική του γραμμή.

Έχοντας μπει στην τρίλεπτη καθυστέρηση ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας μας έδωσε οδηγίες στον Εζέ να ετοιμαστεί, ο οποίος μπήκε στη θέση του Σκέμπρι στο 92'. Χωρίς να αγγίξει την μπάλα όμως, σε ένα μόλις λεπτό μετά την αλλαγή, ο Σωτηρίου σφύριξε την λήξη που βρήκε την ομάδα μας νικήτρια στο προτελευταίο ματς της χρονιάς.

 

Αγωνίστηκαν: Παναγή, Ράμος, Μαργκάσα, Ρουνιέ, Χάφες, Οικονομίδης, Μπεμπέ (84' Ρουσιάς), Ασσίς, Σιέρινταν, Κιρμ (72' Φυλαχτού), Σκέμπρι (92' Εζέ)

Σκόρερ: Σιέρινταν 8΄, Σκέμπρι 33'
Κάρτες: Μπεμπέ, Ασσίς, Ράμος (4η)

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Εθνικός Αχνας

Follow Kifines