Επιπλέον κίνητρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ


8 Feb 2015, 11:42 a.m. kifinescom

Αν η προοπτική των συνεχόμενων νικών πριν από τα ντέρμπι του δευτέρου γύρου δεν ήταν από μόνα τους ένα δυνατό κίνητρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, η χθεσινή ισοπαλία της ΑΕΚ έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην σημερινή της αναμέτρηση με την Αγία Νάπα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλέον την ευκαιρία με μια νίκη στον αγώνα σήμερα να αφήσει την ομάδα της Λάρνακας 3 βαθμούς πίσω οπως εξάλλου και να αυξήσει το προβάδισμα της έναντι άλλων αντιπάλων αφού αυτή την αγωνιστική η Ανόρθωση έχει δύσκολο παιγνίδι με Ανόρθωση ενώ ο Ερμής αγωνίζεται με την Αελ.

Με νίκη λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί το προβάδισμα που έχει για την τρίτη θέση, ενώ έχοντας υπόψη ότι Απόλλωνας και αποελ κέρδισαν ψες, διατηρείται και η επαφή με την κορυφή. Έχοντας να αντιμετωπίσει στη σειρά Απόλλων, ΑΕΛ και αποελ στις επόμενες αγωνιστικές, δεν θα ήθελε με τίποτε η διαφορά με τις πρώτες δύο θέσεις να εκτοξευτεί στους 10.

Όλα αυτά προϋποθέτουν νίκη της ομάδας μας και αυτή μπορεί να έρθει μόνο αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιαστεί εξίσου σοβαρή όσο και στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Αγία Νάπα μπορεί να μην προέβαλε καμία αντίσταση στο Κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα αναμένεται να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Να μην ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο μας κέρδισε μέσα στο ΓΣΠ ενώ είναι η μοναδική ομάδα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο που αρνείται πεισματικά να έχει περισσότερες ήττες από το Τριφύλλι, παρά επιτυχίες.

Για διάφορους λόγους λοιπόν, ο αγώνας απόψε στις 6 αποτελεί κομβικό σημείο για την φετινή μας πορεία. Και το σύνολο του Κώστα Καϊάφα θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει το βράδυ με το διπλό στις αποσκευές του και από βδομάδας να μπει στον χορό των ντέρμπι για να κτυπήσει τα ρέστα του.

Τα στατιστικά του αγώνα Αγία Νάπα vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines