Η αποστολή με Ερμή


4 Apr 2015, 5:55 p.m. kifinescom

Με τον Αντρέ Σκέμπρι στην αποστολή, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα ίωσης που τον ταλαιπώρησε την περασμένη βδομάδα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Βέβαια αυτό δεν προϋποθέτει και αυτόματα την συμμετοχή του Μαλτέζου στο αρχικό σχήμα αφού έχασε μεγάλος μέρος της προετοιμασίας της ομάδας. Στα θετικά είναι ότι ο Ποτέ λογικά είναι έτοιμος για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ προ τι διακοπής ήταν σε καλή φόρμα και ο Ρομπέρτο Γκαρσία, άρα ο Καϊάφας έχει επιλογές.

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε με ποιους ποδοσφαιριστές θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας εν τη απουσία του Μαργκάσα όπως και τον αντικαταστάτη του Οικονομίδη στο κέντρο.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους:

Αντώνη Γιωργαλλίδη, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Κριστοβάο Ράμος, Ονησίφορο Ρουσιά, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Λεάντρο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Αντρέας Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Ιάκωβο Σαμμούτη, Κωνσταντίνο Παναγή, Γεράσιμο Φυλακτού, Ρόντρι και Μίκαελ Ποτέ.

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Επομενοι Αγωνες
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Δόξα
20 Sep 2021, 7 p.m.
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Πάφος FC
26 Sep 2021, 9 p.m.
Προσφατοι Αγωνες
FC Kayrat vs ΟΜΟΝΟΙΑ0-0
ΑΕΚ vs ΟΜΟΝΟΙΑ

    April 2015

    Σχετικά άρθρα

    Follow Kifines