Κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα με τον Ερμή από τους ποδοσφαιριστές


3 Apr 2015, 5:37 p.m. kifinescom

Την έντονη επιθυμία τους για να έχουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πλευρό τους, στον Κυριακάτικο (05/04) αγώνα με αντίπαλο το Ερμή, εξέφρασαν με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι Νούνο Ασίς, Μίκαελ Ποτέ, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Λεάντρο.

Νούνο Ασίς:

"Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας στηρίξει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και με τον κόσμο δίπλα μας, γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί".

Μίκαελ Ποτέ:

"Σας έχουμε ανάγκη δίπλα μας, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό παιχνίδι για όλους μας. Σταδιακά επιστρέφω και νιώθω πολύ καλύτερα. Θέλω από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα, αλλά και εμένα, που αυτήν τη χρονική περίοδο έχω ανάγκη τη βοήθειά του".

Αντώνης Γιωργαλλίδης:

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε με πράξεις ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του. Έχει αποδειχτεί ότι με τον κόσμο δίπλα μας, βγάζουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει στο "Αμμόχωστος" την Κυριακή και όλοι μαζί να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς".

Λεάντρο:

"Είμαι καιρό στην ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό ρόλο έχει να διαδραματίσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε τέτοια σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής. Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών τους ζητώ να γεμίσουν το γήπεδο. Αυτό θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη βοήθεια για εμάς, στην προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τα στατιστικά του αγώνα Ερμής Αραδίππου vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Επομενοι Αγωνες
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Δόξα
20 Sep 2021, 7 p.m.
ΟΜΟΝΟΙΑ vs Πάφος FC
26 Sep 2021, 9 p.m.
Προσφατοι Αγωνες
FC Kayrat vs ΟΜΟΝΟΙΑ0-0
ΑΕΚ vs ΟΜΟΝΟΙΑ

    April 2015

    Σχετικά άρθρα

    Follow Kifines