Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα


15 Jan 2016, 8:50 p.m. kifinescom

Ανακοινώθηκε η αποστολή για το Τσίρειο με τον Κάσμι να συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν όπως και ο Καρλίτος ο οποίος έχει και αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει τον αγώνα.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Κιρμ και Φιλιώτης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού που θα του κρατήσει εκτός για αρκετό καιρό. Εκτός αποστολής και ο Χριστοφή, ο οποίος από την ερχόμενη βδομάδα θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όπως και o Μάριν Ουρσουλιτς που αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ομάδας μας.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς επέλεξε τους ακόλουθους για τον δύσκολο αγώνα στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα που θα αρχίσει αύριο στις 5μμ με διαιτητή τον Λεόντιο Τράττου:

Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Καρίμ Χαφέζ, Ιβάν Ρούνιε, Ρομαρίκ, Αναστάσιο Καντούτση, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Φαϊσέλ Κάσμι, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Αντρέ Σκέμπρι, Ονησίφορο Ρουσιά και Κίλιαν Σέρινταν.

Τα στατιστικά του αγώνα Απόλλων Λεμεσού vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines