Α. Δημητρίου: «Να σβήσουμε την δίψα μας για διάκριση»


20 Apr 2016, 9:22 a.m. kifinescom

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για μια δίψα που υπάρχει στην ομάδα για διάκριση η οποία επιβάλλει την πρόκριση μας στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου.

Αναλυτικά:

Η ομάδα έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της χθες και αντιμετωπίζει αυτό το παιγνίδι με την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση από τα τελευταία καλά αποτελέσματα. Θα έχει και την στήριξη του κόσμου της. Δεν ξεχνάμε ότι θα έχουμε απέναντι μας μιαν αξιόλογη ομάδα που διεκδικεί και το πρωτάθλημα. 

Το 0-0 το πρώτου αγώνα μας λέει ότι πρέπει να σκοράρουμε απόψε. Έχουμε φτιάξει το πλάνο μας και αναμένουμε ότι οι λεπτομέρειες θα παίξουν τον ρόλο τους για την διαμόρφωση του αποτελέσματος. Από πλευράς μας έχουμε την αισιοδοξία ότι θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να μετατραπεί η δίψα μας για ένα τρόπαιο σε μια νίκη που θα μας πάρει στον τελικό. 

«Περιμένουμε πάνω από 12000 οπαδούς σήμερα στο πλευρό μας»

Η προπώληση ξεπέρασε τις 9000 εισιτήρια και έτσι αναμένουμε πάνω από 12 χιλιάδες στο πλευρό μας. Ταμεία θα ανοίξουν πριν τον αγώνα στο ΓΣΠ όμως ο αριθμός εισιτηρίων για το κάτω διάζωμα της Δυτικής δεν είναι μεγάλος. Ο κόσμος είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε δίπλα μας. Οι ποδοσφαιριστές νοιώθουν τυχεροί που σήμερα θα έχουν δίπλα τους αυτό τον κόσμο. Είναι χαρά για μας που θα έχουμε γεμάτο γήπεδο. 

Για να έρθει η πρόκριση πρέπει όμως να έρθει και μια καλή εμφάνιση από την ομάδα. Από την πλευρά τους οι παίχτες είναι έτοιμοι γι αυτό και θα κάνουν το παν για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε η παρουσία του κόσμου να είναι το μεγάλο μας όπλο που σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση της ομάδας να σβήσουν αυτή την δίψα που έχουμε για διάκριση. 

«Η ομάδα γέμισε στο καταλληλότερο σημείο»

Θα απουσιάσουν οι Μάριος Δημητρίου και Τάσος Καντούτσης. Είναι για μας κάτι το θετικό ότι η ομάδα γέμισε σ' αυτό το στάδιο που υπάρχουν κρίσιμα παιγνίδια. 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines