Βλ. Μιλόγιεβιτς: «Παίξαμε με καρδιά»


20 Apr 2016, 10:14 p.m. kifinescom

Δύσκολο ματς το οποίο χρειάστηκε καρδιά και ψυχή για να κερδιθεί. Έτσι "σούμαρε" την τεράστια προσπάθεια της ομάδας που είχε θετική κατάληξη και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι η ομάδα στον τελικό της 18ης Μαΐου.

Αναλυτικά:

Ήταν ένα συναρπαστικό παιγνίδι. Το ξέραμε ότι και τα δύο παιγνίδια θα ήταν δυνατά. Ούτε εμείς ούτε η ΑΕΚ είχαμε κάτι να κρύψουμε. Μας ξέρανε καλά οι αντίπαλοι, όπως τους ξέραμε κι εμείς. Παιζόταν ένα ματς για να βρεθείς στον τελικό στο τέλος της χρονιάς.

Το θέλαμε πολύ για μας, την ομάδα μας αλλά και για τους φίλαθλους. Δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντι σε αυτόν τον κόσμο, τον 12ο μας παίχτης που μας έδωσε αέρα σε κρίσιμες στιγμές. Μπορώ να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είναι καλοδουλεμένη και ξέρει τι κάνει στο γήπεδο. Εμείς όμως δώσαμε και την ψυχή μας. Είχαμε καρδιά και αυτό που είπα στους παίχτες στην παράταση ήταν να παίξουμε μ' αυτή.

Είμαι περίφανος για τον τρόπο που παίξαμε γιατί είμαστε μια ομάδα. Έχουμε δύσκολα παιγνίδια, δυνατά που έρχονται και δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Ξανά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν φανταστικοί σήμερα και έδειξαν την δύναμη τους.

Καλή συνέχεια στον προπονητή της ΑΕΚ και στην ομάδα του.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines