Α.Τζιωνής: «Στόχος η νίκη σε κάθε παιγνίδι»


20 Aug 2016, 5:50 p.m. kifinescom

Στο pregame της PrimeTel μίλησε ο Αντώνης Τζιωνής, λέγοντας ο,τι στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε κάθε αγώνα θα είναι η νίκη. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιβεβαίωσε επίσης οτι το σημερινό θα είναι το τελευταίο του Αντώνη Γιωργαλλίδη με την ομάδα μας.

Για το κεκλεισμένων και την ώρα διεξαγωγής:

Είναι γεγονός ότι αυτές οι άδειες κερκίδες μόνο θλίψη προκαλούν. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μπροστά σε άδεια καθίσματα και θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να μην επαναληφθεί. Σε ο,τι αφορά την ώρα, στα μέσα του Αυγούστου η ώρα 6, είναι κρίμα να καλούνται οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν τέτοια παράξενη ώρα. Είναι κρίμα για τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων.
Δεν θα δεχθούμε όμως δικαιολογίες αφού οι συνθήκες είναι οι ίδιες και για τις δύο ομάδες και θα πρέπει να εγκλιματιστούν οι ποδοσφαιριστές μας για να πάρουν το ζητούμενο.

Για τις σχέσεις της διοίκησης με τον κόσμο

Το είπαμε απ' την αρχή ότι δεν χοράνε διαμάχες και διαφωνίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανήκει στον κόσμο της και τον υπέροχο ΛΑΟ της. Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να βγούμε έξω στον κόσμο και να τον καλέσουμε να είναι δίπλα μας. Μας το αναγνωρίζει αυτό ο κόσμος και μας βοηθάει.

Η πίεση από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να εκλίψει. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού. Ο καθένας από εκεί που ετάχθηκε πρέπει να δουλέψει για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Υπάρχει χώρος για δουλειά για όλους.

Για τα οικονομικά του Σωματείου:

Για το οικονομικό κομμάτι να πούμε ότι απ' την προηγούμενη διοίκηση είχε τεθεί ένας χρονικός ορίζοντας 3 χρόνων, για να ξεπεράσουμε το μεγάλο οικονομικό βάρος. Βρισκόμαστε στον τρίτο χρόνο και μετά απ' αυτόν θα ξαλαφρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε συνεπώς και τον προϋπολογισμό από τη νέα σεζόν.

Οφείλω να το πω αυτό, ότι για να είναι εδώ η ΟΜΟΝΟΙΑ και για να είναι ζωντανή, πολλά οφείλονται στο προηγούμενο ΔΣ με επικαεφαλή τον Δώρο Σεραφείμ. Πρέπει να το αναφέρουμε αυτό.

Για τον στόχο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Έχουμε θέσει σαν στόχο και σκοπό να κερδίσουμε το κάθε παιγνίδι. Κερδίζοντας τους εβδομαδιαίους μας στόχους τότε μπορούμε να εκπληρώσουμε και τον μεγάλο στόχο.
Για τις μεταγραφές και τον Αντώνη Γιωργαλλίδη

Μέχρι την τελευταία μέρα θα τρέχει ο προγραμματισμός μας. Σήμερα είναι η τελευταία παρουσία του Αντώνη Γιωργαλλίδη μαζί μας και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω γιατί είναι ένας σπάνιος άνθρωπος.
 

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

Follow Kifines