Τζ. Κάρβερ: «Άσχημη νίκη»


20 Aug 2016, 8:22 p.m. kifinescom

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ομάδας στην πρεμιέρα παρά την απουσία του κόσμου και την κακή αμυντική λειτουργία Τζον Κάρβερ. 

Ο προπονητής μας χαρακτήρισε ως "άσχημη" τη νίκη της ομάδας αφού δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. 

Αναλυτικά:

Πρώτα απ' όλα νομίζω ο κόουτς (σ.σ: Παναγιώτου) έχει δίκαιο. Μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Ήταν κάτι το διαφορετικό το ότι ήρθαν εδώ για να παίξουν μπάλα παρά να μείνουν πίσω. Μερικές φορές μετά που σκοράρεις 2 γκολ, χαλαρώνεις και σβήνεις μηχανές. Είτε αυτό έγινε είτε ο αντίπαλος ήταν πραγματικά καλός. 

Ήταν μια άσχημη νίκη σήμερα. Έτσι το αποκαλώ όταν κερδίζεις με κακή εμφάνιση. Ήμασταν καλοί ιδιαίτερα στην επίθεση αλλά κακοί πίσω. Αυτό δεν έχει σχέση με τους αμυντικούς μας και δεν είναι αυτό που θέλω να πω. Γενικά ο τρόπος που αμυνθήκαμε δεν μου άρεσε. Έχει σημασία λοιπόν ότι κερδίσαμε. Την περασμένη βδομάδα με τον ΠΑΟ ήμασταν αρκετά καλοί όμως δεν το είδαμε αυτό σήμερα.

Τα μεγαλύτερα συν για εμάς ήταν ότι παίζαμε το πρώτο μας παιγνίδι της σεζόν σε σχεδόν άδειο γήπεδο και πήραμε 3 βαθμούς. Το δεύτερο συν, είναι η συνεισφορά των "παλιών" που έμειναν στον πάγκο και μπήκαν στην πορεία. Μπήκαν μέσα στο παιγνίδι και ήταν σημαντική η συνεισφορά τους στο παιγνίδι μας. Αυτό είναι που θέλω από τους παίχτες μας. Όποτε χρειαστούν να μας δίνουν τα πάντα. 

Σήμερα χάνουμε τον Αντώνη μετά από 9 χρόνια προσφοράς στην ομάδα. Είναι ένας αφοσιωμένος στρατιώτης και ένας ποδοσφαιριστής ψηλού επιπέδου. Βρήκε μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, κοντά στο σπίτι του και του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και μακάρι να έχει επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο Νίκος Παναγιώτου είχε δηλώσει νωρίτερα:

Συγχαρητηρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ που μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ήρθαμε στο ΓΣΠ για το βαθμολογικό κέρδος. Νομίζω η εικόνα που παρουσιάζαμε δεν αντικατοπτρίζεται στο τι πήραμε. Το ποδόσφαιρο είναι παιγνίδι λαθών και αυτά τα πληρώσαμε, τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μας και γι αυτό πανηγύρισε αυτός το τρίποντο. 

Δεν έχω παράπονο απ' τα παιδιά μιας και είναι πρεμιέρα. Χρειαζόμαστε δουλειά για να γίνουμε όπως θέλουμε. 

Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ερμής Αραδίππου

Follow Kifines