ΣΥΦΙ/ΘΥΡΑ9 Πάφου: «Απογοήτευση για τη στάση της Αστυνομίας»


6 Feb 2015, 5:24 p.m. kifinescom

Με ανακοίνωση του μέσω Facebook, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΘΥΡΑ9 Παφου εκφράζουν την απογοήτευση τους για την στάση της Αστυνομίας για τον αγώνα Παφιακός - ΟΜΟΝΟΙΑ που θα διεξαχθεί απόψε στην Πάφο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας καλούν όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πάφο, να μαζευτούν απόψε στο οίκημα του συνδέσμου.

Αναλυτικά:

Οι προβληματισμοί μας, αδέρφια, μας αναγκάζουν να αναφερθούμε δημόσια για το σημερινό αγώνα βόλεϊ με τον Παφιακό.

Στον τελευταίο αγώνα που έγινε στην Πάφο πριν 2 μήνες παρευρεθήκαμε οργανωμένα δίνοντας δυναμική παρουσία, δημιουργώντας οπαδική ατμόσφαιρα και μεταδίδοντας το πάθος μας στους παίχτες όπου και πήραν μια μεγάλη νίκη και μέσα σε κόσμια πλαίσια χωρίς κανένα παρατράγουδο. Το κλίμα που δημιουργήθηκε ήταν ευχάριστο, πανηγυρικό και αθλητοπρεπές και για αυτό χειροκροτήθηκε από παίχτες και οπαδούς και των δυο ομάδων.

Προς απογοήτευση μας αυτή τη φόρα η Αστυνομία Πάφου αποφάσισε ότι ο αγώνας είναι ''υψηλής επικινδυνότητας'' και ζητήθηκε λίστα με ονόματα και αριθμό ταυτότητας για 25 άτομα που θα δικαιούνται να παρευρεθούν στο κλειστό. Βεβαίως και δεν δεχόμαστε να μπούμε στη λίστα κανενός και καλούμε όλους τους φίλους να παρευρεθούν στον σύνδεσμο όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα ζωντανά από την τηλεόραση.

-ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟΜΑ

-Ο σύνδεσμος έχει ανοίξει απο τώρα, κοπιάστε Ομονοιάτες

 

 

 

Follow Kifines