Παφιακός - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3 (video)


6 Feb 2015, 10:03 p.m. kifinescom

Πολύ κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος της βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού με την σημερινή της νίκη με 1-3 στην Πάφο άφησε πίσω της 8 ολόκληρους πόντους την ΑΕΚ Καραβά και έχει την μεγάλη ευκαιρία την ερχόμενη βδομάδα να γίνει το απόλυτο φαβορί.

Δεν λέμε να κατακτήσει την ερχόμενη βδομάδα, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται μεν με την ΑΕΚ στο Ελευθερία, όμως ακόμη και σε νίκη 3 βαθμών, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υπολείπεται 1 βαθμό για να είναι μαθηματικά πρωταθλήτρια. Είναι γι αυτό το λόγο που το σημερινό "3ποντο" στην Πάφο έχει ξεχωριστή σημμασία για την ομάδα μας που παίζοντας κόντρα σε ένα ψυχωμένο Παφιακό κατάφερε να πάρει τα πρώτα δύο σετ και μόνο από καθαρή ατυχία δεν πήρε το τρίτο. Στο τέταρτο, απλά επιβεβαίωσε την ανωτερώτητα της.

Δείτε με πιο τρόπο ολοκλήρωσε το ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ:

Μετά το τέλος του παιγνιδιού στην κάμερα του ΡΙΚ ο Σωτήρης Πετρακκίδης, αρχηγός της ομάδας μας, παραδέχτηκε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει σύσσωμος την ομάδα σε μια βδομάδα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Καραβά:

"Ήταν πάρα πολύ καλό παιγνίδι και συγχαρητήρια στον Παφιακό. Ήρθαμε με λίγο άγχος γιατί κρίνεται ο πρώτος μας τίτλος όμως ήμασταν καλύτεροι και πρέπει να βλέπουμε παιγνίδι με παιγνίδι.

Τώρα βλέπουμε το επόμενο μας ματς την ερχόμενη Παρασκευή με την ΑΕΚ που θα είναι το πιο σημαντικό και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Προσγειωμένα, συγκεντρωμένα να πάρουμε το επόμενο παιγνίδι που θα κρίνει και το πρωτάθλημα"

Πλέον την ερχόμενη Παρασκευή θα πρέπει να γίνει ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ στο Ελευθερία και απέναντι στην ΑΕΚ όλοι μαζί να δώσουμε την ώθηση για την κατάκτηση του τροπαίου!

Follow Kifines