ΘΥΡΑ 9 : "Άμεση παραίτηση Α. Ιακωβίδη και Ν. Χαραλάμπους"


24 Feb 2017, 10:25 a.m. kifinescom

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Έχει γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι Νταμπίζας και Κάρβερ αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μας κι ας υπάρχει επίσημη ανακοίνωση μόνο για τον ένα. Σε καμιά περίπτωση η οποιαδήποτε αποχώρηση από το τεχνικό τιμ δεν μας ικανοποιεί. Εδώ και τόσα χρόνια οι ευθύνες βαραίνουν άλλους, κάποιους άλλους που σήμερα τρέχουν να κρυφτούν όπως κάνουν τόσα χρόνια ρίχνοντας τις ευθύνες αλλού. Πιο κάτω θα σας ανακοινώσουμε τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην χθεσινοβραδινή μας συνεδρία. Πριν κρίνετε την σκληρότητα των αποφάσεων θέλουμε να θυμηθείτε ότι μέχρι σήμερα έχουμε δοκιμάσει όλους τους δρόμους και πρακτικές χωρίς να καταφέρουμε να διώξουμε από την ομάδα μας αυτούς που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση.

1. Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του κ. Αγη Ιακωβίδη από την θέση του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και από το συμβούλιο της ομάδας μας. Η σημερινή κατάσταση στην ομάδα μας βαραίνει πρώτα τον ίδιο που έτρεξε μαζί με τον τότε πρόεδρο Σεραφείμ 2 μήνες πριν να λήξει η θητεία τους και χωρίς την κατάλληλη έρευνα να φέρουν τεχνικό διευθυντή, ένα τεχνικό διευθυντή που σήμερα κρίνετε από όλους αποτυχημένος στο έργο του. Ακόμη και όταν κατά την διάρκεια της χρονιάς ακούγονταν φωνές για την κατάσταση που επικρατούσε στο Πούλλος ο κ. Άγης δεν σήκωνε κουβέντα ενώ στην επίσκεψη μας στο Ηλίας Πούλλος μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα έτρεξε να κρυφτεί αποδεικνύοντας μας ότι δεν μπορεί να τιμήσει την θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του κ. Νίκου Χαραλάμπους από το συμβούλιο της ομάδας μας αφού η συμμετοχή του στην εφορία ποδοσφαίρου τον κάνει συνυπεύθυνο για την σημερινή κατάσταση. Επίσης τα τόσα χρόνια συμμετοχής του στα Δ.Σ τον κάνουν συνυπεύθυνο και για όλα τα εγκλήματα που έχουν συντελεστεί στην ομάδα μας μέχρι σήμερα. Αυτό όμως που μας έκανε ακόμα περισσότερο να ζητήσουμε την άμεση παραίτηση του είναι το ότι έχουμε ενημερωθεί ότι εκμεταλλεύτηκε την θέση του στο Δ.Σ για να βάλει πίεση στον τεχνικό διευθυντή για προσωπικό και οικογενειακό του όφελος. Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν θα γράψουμε περισσότερα αν χρειαστεί όμως θα γράψουμε πολλά.

3. Καλούμε τον περήφανο πράσινο λαό σε μια μεγαλειώδη ΑΠΟΧΗ από το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Γ.Σ.Π δείχνοντας την αντίθεση του σε όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας αλλά και την πρόθεση του ενωμένος να βγάλει την ομάδα μας από τον βούρκο που την έχουν ρίξει κάποιοι. Αντί της παρουσίας του στο παιχνίδι του Σαββάτου καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να πάρει απόψε τον δρόμο για το Ελευθέρια και να στηρίξει τους μάγκες της πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσουν στην πρόκριση.

4. Μετά από πολλή σκέψη και έντονη συζήτηση αποφασίσαμε όπως αν δεν γίνουν αποδεκτές οι δύο πρώτες μας απαιτήσεις να ΔΙΑΚΟΨΟΥΜΕ το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας που θα δώσουμε το παρών μας. Αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της απόφασης μας αλλά και την ευθύνη που αναλαμβάνουμε, επίσης καταλαβαίνουμε τον κόσμο που θα διαφωνήσει μαζί μας. Δυστυχώς όμως η έλλειψη ευθιξίας από κάποιους για να αναλάβουν τις ευθύνες τους από μόνοι τους μας αναγκάζει να φτάσουμε και εμείς στα άκρα. Καλούμε τα στελέχη μας να μείνουν σε εγρήγορση.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΛ Λεμεσού

Follow Kifines