Επιτροπή Πετόσφαιρας: "Σας θέλουμε ως τον 7ο παίχτη"


12 Feb 2015, 11:35 a.m. kifinescom

Με ανακοινωση της η επιτροπή πετόσφαιρας προκαλεί όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει το παρών του αύριο στο Ελευθερία για να γίνει το αποφασιστικό βήμα της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορίας μας.

Η προσπάθεια μας για την κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας για το ιστορικό Σωματείο μας έχει φτάσει πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της. Μετά από μια εξαιρετική πορεία 14 συνεχόμενων νικών η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία ΑΕΚ Καραβά.

Την Παρασκευή 13/02/2015 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Καραβά στις 7.30 μ.μ. στο στάδιο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην Λευκωσία και με νίκη αγγίζει τον τίτλο, αφού πλέον θα χρειαζόμαστε μόνον ένα βαθμό στους υπόλοιπους αγώνες για να στεφθούμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Η Επιτροπή, παίκτες και προπονητικό team της ομάδας μας σας καλούν όπως την ερχόμενη Παρασκευή κατακλύσετε το στάδιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και όπως γίνετε ο 7ος παίκτης μας για να έρθει η πολυπόθητη νίκη που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο προς τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες μας έχουν αποδείξει ότι τιμούν πάντα την ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ και σας καλούν όπως όλοι μαζί την Παρασκευή ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Follow Kifines