"Σας περιμένουμε - ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" (video)


11 Feb 2015, 3:46 p.m. kifinescom

Με αυτό το σλόγκαν οι πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσκαλούν τον κόσμο της ομάδας την Παρασκευή στο Ελευθερία για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην ΑEK Καραβά

Οι πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δια μέσω των Αχιλλέα Πετρακίδη, Σωτήρη Πετρακίδη, Άγγελου Αλεξίου και Ρεϊνάλντο, στέλλουν μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας για να γεμίσει τις κερκίδας και να σπρώξει την ομάδα μας στην ιστορική επιτυχία.

Στο βίντεο που ετοίμασε το Γραφείο Τύπου του Σωματείου μας, η ομάδα πετόσφαιρας στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:

"Την Παρασκευή δίνουμε τον πιο κρίσιμο αγώνα στην ιστορία του Τμήματος Πετόσφαιρας. Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ αγκαλιάζει το πρώτο πρωτάθλημα πετόσφαιρας στην ιστορία της. Οι κόποι και οι θυσίες τόσων χρόνων θα καρποφορήσουν. Θα δικαιωθούν οι προσπάθειές μας. Εμείς, θα δώσουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο. Εσύ θα είσαι δίπλα μας; Σας περιμένουμε. ΟΜΟΝΟΙΑ Λαός Πρωτάθλημα!"

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος στο βόλεϊ και ο τίτλος περνάει από το Ελευθερία. Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ τότε αυτός θα είναι ουσιαστικά δικός μας. Όλοι λοιπόν εκεί για να σπρώξουμε την ομάδα μας και να πανηγυρίσουμε μια τεράστια επιτυχία!

Follow Kifines