Πήρε το προβάδισμα η Buducnost


4 Jul 2014, 9:50 a.m. kifinescom

Όπως αναμενόταν η ομάδα του Μαυροβουνίου κέρδισε την Folgore του Σαν Μαρίνο με 1-2 στον πρώτο αγώνα για τον 1ο προκριματικό του Europa League και έχει βάλει γερή υποψηφιότητα για να είναι η πρώτη μας αντίπαλος στην προσπάθεια μας στην Ευρώπη. 

H Buducnost κατάφερε να προηγηθεί μέσα στο Stadio Olympico του Σαν Μαρίνο με τον δεξιό της αμυντικό Raspopovic στο 30ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του αριστερού εξτρέμ Rogosic. 6 λεπτά αργότερα με κοντινή κεφαλιά στο 2ο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο μέσος της ομάδας Milos Raickovic ανέβασε το δείχτη του σκορ στο 0-2 και κάπου εκεί φάνηκε ότι η πρόκριση ήταν ήδη στις αποσκευές για την Podgorica. 

Οι ποδοσφαιριστές της Folgore, που ήταν εμφανές και στις κινήσεις τους στο γήπεδο ότι ήταν ένα επίπεδο πιο κάτω από τους αντίπαλους τους, προσπάθησαν για το καλύτερο στη συνέχεια και εκμεταλλευόμενοι την σύμπτηξη των Μαυροβούνιων προς τα πίσω έκαναν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ. Σχετικά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Francisco Perrota της Folgore κατάφερε να μειώσει με κοντινό πλασέ μετά από κόντρα σε εκτέλεση φάουλ, δίνοντας κάποιες ελπίδες στους Σανμαρινέζους, όμως η ομάδα του Μαυροβουνίου κράτησε καλά πίσω και διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι τέλους. 

Για την Buducnost αγωνίστηκαν οι εξής 13 ποδοσφαιριστές (δεν έκανε όλες του τις αλλαγές ο Perisic)

Ljuljanović, Tomković, Kopitović, Vukčević, Raspopović, Rogošić, Raičković, Hočko, Ilinčić, Vujačić (90' Milošević) , Raičevic (81' Burzanović) 

Τα τέρματα του αγώνα (πηγή OmonoiaNews.com):


Folgore Vs Budućnost (0-1)von Omonoianews


Folgore Vs Budućnost (0-2)von Omonoianews


Folgore Vs Budućnost (1-2)von Omonoianews

 

Τα στατιστικά του αγώνα FK Budućnost Podgorica vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

July 2014

17jul Thu. 18:30 Ποδόσφαιρο

EL 2QR 1ος Αγώνας: Buducnost Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

 Gradski Niksic
Cytavision Sports1
 Τα στατιστικά του αγώνα

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines