ΘΥΡΑ 9: Εκδρομή στο Μαυροβούνιο


4 Jul 2014, 9:52 a.m. kifinescom

Η ομάδα του Μαυροβουνίου και πιθανή αντίπαλος της ομάδας μας στο ευρωπαϊκό ταξίδι, Μπουντούτσνοστ, κέρδισε μέσα στο Σαν Μαρίνο την Φολγκόρε με 2-1 και αύξησε ακόμα παραπάνω, τις ήδη πολλές πιθανότητές της για να προκριθεί.

Σε περίπτωση που η Μπουντούτσνοστ επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και όντως προκριθεί, θα αντιμετωπίσει την ομάδα μας στις 17 Ιουλίου στο Μαυροβούνιο. Η ΘΥΡΑ 9, θα βρεθεί στο πλευρό της ιδέας που υπηρετεί και ήδη γίνονται οι πρώτοι σχεδιασμοί για το πιθανό ταξίδι.

Πολλές πληροφορίες δεν μπορούμε να δώσουμε καθώς εκκρεμεί ακόμα ο επαναληπτικός αγώνας. Ωστόσο μπορούμε αρχικά να αναφέρουμε, ότι η ΘΥΡΑ 9 θα οργανώσει μόνο ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ από Θεσσαλονίκη μέχρι Μαυροβούνιο. Τονίζεται η ΟΔΙΚΗ, καθώς η μετάβαση του καθενός στη Θεσσαλονίκη θα γίνεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.

Τονίζεται λοιπόν ότι σε περίπτωση που προκριθεί τελικά η ομάδα του Μαυροβουνίου:

  • Το λεωφορείο θα αναχωρήσει αργά το βράδυ στις 16/7(Τετάρτη) από κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.
  • Το οδικό ταξίδι προς το Μαυροβούνιο θα διαρκέσει, εκτός απροόπτου, 10-12 ώρες.
  • Για τη μετάβαση μας στο Μαυροβούνιο ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η κατοχή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ και όχι μόνο ταυτότητας.
  • Το κόστος του ΟΔΙΚΟΥ ταξιδιού υπολογίζεται γύρω στα 50 ευρώ, ενώ αν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, πιθανόν το κόστος να μειωθεί περαιτέρω.
  • Υπενθυμίζεται ότι η ΘΥΡΑ 9 θα οργανώσει μόνο το οδικό ταξίδι με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, ενδιάμεσο σταθμό το Μαυροβούνιο και τέρμα στη Θεσσαλονίκη. Η μετάβαση όλων των ενδιαφερόμενων στη Θεσσαλονίκη( πριν τις 16 βράδυ όπου θα αναχωρήσει το λεωφορείο)αναλαμβάνεται από τους ιδίους.
  • Το λεωφορείο θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά τον αγώνα. Η διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής θα είναι άλλες 10-12 ώρες.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, να επικοινωνήσουν με στελέχη της ΘΥΡΑ 9 για περαιτέρω πληροφορίες.

Πηγή: facebook.com

Τα στατιστικά του αγώνα FK Budućnost Podgorica vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

July 2014

17jul Thu. 18:30 Ποδόσφαιρο

EL 2QR 1ος Αγώνας: Buducnost Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

 Gradski Niksic
Cytavision Sports1
 Τα στατιστικά του αγώνα

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines