Διήμερο οδοιπορικό για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


13 Jul 2014, 1:50 p.m. kifinescom

Από σήμερα κι όλας ξεκίνησαν οι πρώτοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με προορισμό το Νίκσιτς του Μαυροβουνίου για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς. Αλλά αυτό που θα επιχειρήσουν 60 περίπου οπαδοί της Θύρας 9 μάλλον δεν έχει προηγούμενο! 

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Το σημείο αναφοράς θα είναι η συμπρωτεύουσα της Ελλάδος, η οποία ονομάστηκε εις μνήμη της αδελφής του Μέγα Αλέξανδρου. Και κάνουμε την αναφορά στον σπουδαίο αρχαίο στρατηλάτη μιας και η εκστρατία της Θύρας 9 μάλλον κάτι από τις εκστρατείες του Μακεδόνα ήρωα θυμίζει! 

Αφότου λοιπόν τα 60 περίπου μέλη της αποστολής φτάσουν με διάφορες πτήσεις στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πέμπτης θα αρχίσουν το μεγάλο τους οδοιπορικό προς το στάδιο Γρκάτσκι! Με λεωφορείο και μέσω μιας διαδρομής που θα τους περάσει μέσα από την καρδιά των Βαλκανίων, θα φτάσουν στο Νίκσιτς γύρω στις 3 τοπική ώρα. Δυόμισι ώρες δηλαδή πριν την έναρξη του αγώνα (σσ: 17:30 τοπική ώρα/18:30 ώρα Κύπρου).

Είμαστε βέβαοι πως παρά την κούραση οι λεβέντες της 9 θα κάνουν αυτό που πρέπει. Θα κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να νοιώσει σαν να μην έφυγε ποτέ από την Κύπρο και παρέα με τους άλλους σύντροφους τους που θα βρεθούν στο Μαυροβούνιο με άλλους τρόπους, θα σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη στο πρώτο Ευρωπαϊκό. 

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι Θυραεννιώτες θα ακολουθήσουν αντίστροφη πορεία και πάλι οδικώς, με το λεωφορείο να τους επιστρέφει πίσω στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής! 

Δυο μέρες στο δρόμο δηλαδή, για να βρεθούν τις κρίσημες 2 ώρες του αγώνα δίπλα στην μεγάλη τους καψούρα. 

Καλή τύχη ρε μάγκες! Και θα περιμένουμε από σας πέραν του διπλού και τις εμπειρίες σας από το μεγάλο ταξίδι! 

Τα στατιστικά του αγώνα FK Budućnost Podgorica vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

July 2014

17jul Thu. 18:30 Ποδόσφαιρο

EL 2QR 1ος Αγώνας: Buducnost Vs ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

 Gradski Niksic
Cytavision Sports1
 Τα στατιστικά του αγώνα

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines