Καϊάφας: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο" (video)


28 Sep 2014, 10:17 p.m. kifinescom

Όταν δεν βάζεις γκολ, μοιραία χάνονται τα παιγνίδια είπε με άλλα λόγια ο Καϊάφας.

Ο προπονητής μας, δεν άντεξε και έκανε αναφορά στην κακή διαιτησία του Ψευδιώτη ενώ σε ερώτηση μετά το πέρας της δημοσιογραφικής, υπεραμύνθηκε της τακτικής της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας ότι "παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα". Επίσης ο προπονητής μας κατάγγειλε την άσχημη φιλοξενία που δέχεται η ομάδα μας στα εκτός και σημείωσε ότι θα την ... ανταποδώσουμε. 

Δείτε την δημοσιογραφική με τις δηλώσεις των προπονητών (Σημ.:Ο Καϊάφας απάντησε ερωτήσεις μετά που τέλειωσε τις δηλώσεις του ο προπονητής του Εθνικού):

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο χωρίς μεγάλες φάσεις. Ήταν προσεχτκές και οι δύο ομάδες και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ οι δύο ομάδες, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό με μια στατική φάση. 

Δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Πιέσαμε για το γκολ, δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...

Νομίζω είχε κάποια λάθη η διαιτησία. Δεν μπορώ να καταλάβω πως 4 άτομα δεν είδαν το πέναλτι. Όταν παίρνεις ένα πέναλτι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. 

Θα ήθελα να πω και για κάποιες συμπεριφορές για εδώ στην Άχνα. Από την άλλη βδομάδα θα τους φιλοξενούμε κι εμείς όπως μας συμπεριφέρονται. Δεν παίξαμε ακόμη παιγνίδι εκτός χωρίς να έχουμε προβλήματα είτε από οπαδούς είτε από παράγοντες. 

Είχαμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Με μια καλή ομάδα που δεν έχει καμιά σχέση με άλλες χρονιές εδώ στον Εθνικό. Δεν μπήκαμε στο παιγνίδι για να μην κάνουμε ευκαιρία. Όταν μπήκαμε στο 2ο ημίχρονο με το σκορ εναντίον μας τότε ανοίξαμε. Δεν θέλαμε να ανοίξουμε τόσο στο 1ο ημίχρονο. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου στο 2ο ημίχρονο. Μας προβληματίζει όταν δεν βάζεις γκολ ή δεν κερδίζεις. Όμως θα συνεχίσουμε την δουλειά, είμαστε και εμείς νέα ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. 

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines