Ούτε που θέλει να το σκέφτεται...


28 Sep 2014, 11:22 a.m. kifinescom

Το ενδεχόμενο να χαθούν νέοι βαθμοί στο Δασάκι ούτε που θέλει να του περνάει απ' το μυαλό του Κώστα Καϊάφα. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει ότι μόνο μέσα από τις συνεχόμενες επιτυχίες θα κτιστεί εκ νέου η δυναμική στην ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Είναι νωρίς να μιλάμε για παιγνίδια "μονόδρομος", όμως η αλήθεια να λέγεται η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη τη νίκη στο Δασάκι. Οι δύο κολλητές απώλειες με Σαλαμίνα και ΑΕΚ, τσαλάκωσαν την εικόνα της ομάδας, ενώ η νίκη με τον Οθέλλο δεν προσέφερε ανακούφιση παρά μόνο τους 3 βαθμούς. 

Είναι γι αυτό που όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει επειγόντως να ανακάμψει, κυρίως αγωνιστικά. Γιατί ναι μεν είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και τα λάθη μπορούν να διορθωθούν σε βάθος χρόνου, όμως αν η εικόνα της ομάδας παραμείνει "φτωχή" τότε θα επικρατήσει πλήρως η απογοήτευση. 

Το έργο του προπονητή μας, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού σε ένα μικρό ρόστερ όπως αυτό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και η κάθε απώλεια μετρά. Πόσον μάλλον όταν οι απουσίες αφορούν παίχτες κλειδιά στη θέση τους. Ράμος και Στεπάνοφ είναι εκτός, ο πρώτος λόγω ενός τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω τιμωρίας, έτσι ο Καϊάφας θα ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα. 

Το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δούλεψε δύο συστήματα και όχι ένα, είναι στα θετικά. Όμως λόγω ρόστερ θεωρούμε ότι δύσκολα θα δουλέψει το 3-5-2 χωρίς τον Ράμος στην 11άδα. Έτσι ο κόουτς μάλλον θα επιστρέψει στο 4-4-2 και μένει να δούμε ποιος από τους Ρούμπιο ή Κιρμ θα πάρουν φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Είναι επίσης ένα μεγάλο ερωτηματικό αν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ασσίς, του οποίου η απουσία ήταν ιδιαίτερα εμφανής στο ματς με τον Οθέλλο, ή αν θα μείνει στον πάγκο και να κρατηθεί ως έσχατη λύση. 

Το τελευταίο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι για το ποιος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, αφού η πολύ καλή παρουσία του Γιωργαλλίδη στον αγώνα του Παπαδόπουλλος μοιράζει τις πιθανότητες μεταξύ του Κύπριου διεθνή τερματοφύλακα και του Μορέιρα. 

Τα στατιστικά του αγώνα Εθνικός Αχνας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines