Ημερολόγιο: 4η Αγωνιστική


22 Sep 2014, 4:02 p.m. kifinescom

ΟΜΟΝΟΙΑ Vs AEK 0-1

Διαιτητές: Μάριος Τσαγγάρης (Δώρος Τούρος, Χρίστος Χρίστου, 4ος: Αριστείδης Χρίστου, Επιπρόσθετοι: Χαράλαμπος Σκαπούλλης, Γεώργιος Νικολάου)

  • 1-15' : Με συνεχή σφυρίγματα ο Μάριος Τσαγγάρης διακόπτει συνεχώς τον ρυθμό του αγώνα ενώ καθυστερεί να επιβάλει πειθαρχία στο παιγνίδι, εφόσον αφήνει αρκετά επικίνδυνα μαρκαρίσματα χωρίς καν παρατήρηση προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών.

 

  • 15ο λεπτό: Ο Φοφανά δέχεται σκόπιμο πάτημα από τον Ορτίθ. Ο Μάριος Τσαγγάρης αφήνει σωστά το πλεονέκτημα εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαινε σε επικίνδυνη αντεπίθεση. Με την ολοκλήρωση της φάσης, επιστρέφει στη φάση όμως αντί της κόκκινης κάρτας δείχνει μόνο την κίτρινη κάρτα στον Ισπανό της ΑΕΚ!

  • 44ο λεπτό: Ο Λομπιανίτζε δέχεται μαρκάρισμα με φάουλ από τον Κούλλη Παύλου όμως στέκεται στα πόδια του και συνεχίζει την προσπάθεια του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τομάς της ΑΕΚ κλωτσάει από πίσω τον αμυντικό της ομάδας μας ρίχνοντας τον στο έδαφος και πέφτει από πάνω του.
    Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πέφτει επιδειχτικά στο έδαφος σφαδάζοντας στην προσπάθεια του Ούτσα να τον απωθήσει από πάνω του για να παίξει γρήγορα και στην συνέχεια προκαλείται σύρραξη που φέρνει την αντιπαράθεση του Γεωργιανού με τον Καντέ της ΑΕΚ.
    Ο Τσαγγάρης δείχνει αδικαιολόγητα την κίτρινη κάρτα στον Λομπιανίτζε και κιτρινίζει επίσης τον Καντέ, ξεχνώντας το δολοφονικό κτύπημα του Τομάς ο οποίος δεν δέχτηκε ούτε την κίτρινη, παρότι μπορούσε ακόμη και να αποβληθεί!

  • 51ο λεπτό: Ο Φοφανά δοκιμάζει το σουτ από το ύψος της περιοχής το οποίο αποκρούεται από χέρια αμυντικού στην προσπάθεια του να προστατέψει το πρόσωπό του. Ξεκάθαρη παράβαση και πέναλτι το οποίο αρνείται ο Τσαγγάρης σε ένα σημείο όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την υπεροχή και μπορούσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα αν ισοφάριζε.

  • Καθυστερήσεις: Ενδεικτικό του κακού προσώπου που είχε η διαιτησία του Τσαγγάρη και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στον παιγνίδι. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ στην αντεπίθεση και με 17 δευτερόλεπτα να υπολείπονται των 4 λεπτών που υπέδειξε ως χρόνο καθυστέρησης, ο διαιτητής τέλειωσε τον αγώνα, στερώντας έστω και τις λίγες πιθανότητες για μια καλή ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας
Διαβάστε όλα τα άρθρα από το Blog Το Ημερολόγιο της Βρωμιάς

Follow Kifines