ΘΥΡΑ9: ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ


18 Sep 2014, 2:41 p.m. kifinescom

Όπως γράψαμε και χθες, η ΘΥΡΑ9 πήρε την απόφαση όπως απέχει από τους επόμενους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αυτό βγαίνει από την ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν χθες στη συνάντηση οργανωμένων και διοίκησης την οποία υπογράφουν η ΘΥΡΑ9, το Fan Club Lakatamia, οι ΣΥΦΙ Πάφου, Ορινής, Ταμασού και ο Όμιλος Γυναικών.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε χθες απόγευμα, στα γραφεία του σωματείου, η συνάντηση της ΘΥΡΑΣ 9 και των ΣΥ.ΦΙ με το διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ. Ενώ από την αρχή της συνάντησης η ΘΥΡΑ 9, το FAN CLUB LAKATAMIA, οι Συνδέσμοι φιλάθλων και ο Όμιλος Γυναικών, έδωσαν το μήνυμα της ενότητας και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πρόεδρος του σωματείου κατάφερε με την στάση του να ναυαγήσουν οποιεσδήποτε προσπάθειες για ενότητα.

Στην συνάντηση δόθηκε βήμα σε όλα τα σύνολα να αναλύσουν τις θέσεις τους και να απευθύνουν προτάσεις και ερωτήματα προς τον πρόεδρο του σωματείου. Όλοι οι συνδέσμοι, ο Όμιλος Γυναικών, το FAN CLUB LAKATAMIA και η ΘΥΡΑ 9, παραδέχτηκαν πως οι δηλώσεις του προέδρου σε συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης ήταν άστοχες και άκαιρες, δεδομένου της ενότητας και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επικρατούσε στις τάξεις του σωματείου, αλλά και προκλητικές αναλογιζόμενοι ότι έγιναν παραμονή του φεστιβάλ της οργανωμένης μας κερκίδας, κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί και εως σκοπιμότητα. Επισημάνθηκε επίσης, πως η ΘΥΡΑ 9 έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποφευχθεί η όποια διαμάχη με το συμβούλιο, εξού και με απόφαση των σωμάτων της αγνόησε τις δηλώσεις και το περιστατικό που προηγήθηκε στην βουλή με τον πρόεδρο να αδειάζει κυριολεκτικά τους οργανωμένους.

Η ΘΥΡΑ 9 αναφέρθηκε επίσης και στην σταγόνα που ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι, με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο να αποκόπτουν τα εισιτήρια από τους οργανωμένους, κάτι που μόνο σαν προδοσία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ένας θεσμός χρόνων, ένας θεσμός που λειτουργούσε τόσο για την καλύτερη οργάνωση του κόσμου μας, όσο και σαν ευκολία προς μεγάλη μάζα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήρθε να διαλυθεί από την διαχρονική αδιαλλαξία ενός ανθρώπου.

Όλα αυτά χωρίς κανένα λόγο, χωρίς καμιά αφορμή. Η ΘΥΡΑ 9 κατέβηκε στην συνάντηση θέτοντας τρία βασικά αιτήματα προς το διοικητικό συμβούλιο, αιτήματα τα οποία βρήκαν την υποστήριξη όλων σχεδόν των παρευρισκομένων εκτός από τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου που ήταν στην συνάντηση.

  • ‘Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ’. Αυτή ήταν βασική θέση της ΘΥΡΑΣ 9, όπως ο πρόεδρος αναγνωρίσει το αχρείαστο των δηλώσεων του μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση του σωματείου και όπως επιστραφούν άμεσα τα εισιτήρια στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9.
  • Η οργανωμένη μας κερκίδα ενημέρωσε επίσης για την απόφαση της για αποχή από ορισμένα εκτός έδρας παιχνίδια, αποχή που εντάσσεται στο πλαίσιο των κινήσεων μας ενάντια στον τρομονόμο ιωνά, και ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο μέσα στα πλαίσια στα οποία μπορεί να κινηθεί, χωρίς να δεχτεί τις όποιες κυρώσεις, να στηρίξει τις εκδηλώσεις αποχής των οργανωμένων αφού εκτός από την εναντίωση στον τρομονόμο οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα είχαν και ως στόχο την οικονομική στήριξη του σωματείου.
  • Τέλος, η ΘΥΡΑ 9 ζήτησε από την διοίκηση να καλέσει τον κόσμο σε ανυπακοή στον εκτρωματικό τρομονόμο, αφού ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει τι θα πει φακέλωμα, ξέρει τι θα πει κοινωνική αδικία.

Η απάντηση του προέδρου ήταν πραγματικά αποστομωτική αφού αμέσως έσπευσε να μας πει πως ΔΕΝ θεωρεί αχρείαστες τις δηλώσεις του και ούτε θεωρεί την αποκοπή των εισιτηρίων ως λάθος, ενώ δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση να τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα.

Κάπου εκεί, ανάμεσα και σε πολλά άλλα που απλά φανέρωσαν την γύμνια του διοικητικού συμβουλίου, τόσο σε θέματα διπλωματίας και τακτικής, όσο και σε θέματα προστασίας του σωματείου από τις καθοδηγούμενες σφαγές που γίνονται εις βάρος του, η ΘΥΡΑ 9, το FAN CLUB 9 LAKATAMIA και ορισμένα ΣΥ.ΦΙ αποχώρησαν από την συνάντηση.

Αποτελεί άξιο απορίας, γιατί το διοικητικό συμβούλιο μπήκε στον κόπο να διοργανώσει αυτή την συνάντηση, αφού δεν βρίσκει κανένα λάθος στους χειρισμούς του και επιρρίπτει τις ευθύνες του στον κόσμο έχοντας παντελή έλλειψη της πραγματικότητας. Με τα πιο πάνω δεδομένα, η οργανωμένη μας κερκίδα καλεί σύσσωμο τον κόσμο της ομάδας μας σε ΑΠΟΧΗ από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την αεκ στο ΓΣΠ.

Η ΘΥΡΑ 9 στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια για ανάκαμψη του σωματείου και από την πρώτη στιγμή μπήκε μπροστά σαν ασπίδα τόσο της ομάδας, όσο και του περήφανου κόσμου της. Βασικός πυλώνας της απόφασης μας όπως δίνουμε το παρών μας στο γήπεδο ήταν και η στάση της διοίκησης στο θέμα της κάρτας φιλάθλου και η ευχή για κοινό μέτωπο και κοινό αγώνα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, με την διοίκηση της ομάδας, κάτι που όπως φάνηκε χθές δεν ισχύει και ούτε ίσχυε ποτέ. Η ΘΥΡΑ 9 θα απέχει από το γήπεδο την Κυριακή και την ερχόμενη βδομάδα κατόπιν της καθορισμένης μας συνερίας θα τοποθετηθούμε με για την στάση μας και ότι θα ακολουθήσει .

Αφού οι διοικούντες αγνοούν επιδεικτικά τις φωνές μας, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

Υ.Γ - Το Fan Club 9 Lakatamias, το Συ.Φι Πάφου, το Συ.Φι 12 Ορεινής, το Συ.Φι Ταμασσού και ο Όμιλος γυναικών ασπάζονται τις θέσεις της ΘΥΡΑΣ 9 και αντιλαμβάνονται ότι λόγο της αδιάλλακτης στάσης του προέδρου η αποχή της ΘΥΡΑ 9 από το γήπεδο την Κυριακή αποτελεί μονόδρομος. Την δεδομένη χρονική στιγμή όμως τα 5 αυτά οργανωμένα σύνολα επιλέγουν να μην απέχουν από τον αγωνα της Κυριακής.

ΘΥΡΑ 9

FAN CLUB 9 LAKATAMIA

ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΥ

ΣΥ.ΦΙ 12 ΟΡΕΙΝΗΣ

ΣΥ.ΦΙ ΤΑΜΑΣΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs ΑΕΚ Λάρνακας

Follow Kifines