Καϊάφας: "Δεν θα μας αποδυναμώσουν με αυτόν τον τρόπο" (video)


15 Feb 2015, 6:24 p.m. kifinescom

Πολύ εκνευρισμένος ο Καϊάφας από την διαιτησία και την συνεχή διακοπή της ροής του αγώνα στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής μας διαφώνισε με τον Αντόνε για το ότι παίχτηκε καλό ματς και έριξε το φταίξιμο στον διαιτητή που σταματούσε συνέχεια την ροή του παιγνιδιού ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. O Αντόνε από τη πλευρά του είδε καλό παιγνίδι με πολλές αντεπιθέσεις της ομάδας του.

Θα διαφωνήσω ότι ήταν ένα καλό παιγνίδι. Από πλευράς ατμόσφαιρας ήταν ναι φανταστικό. Καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο. Όταν έχω πέναλτι και στην κόντρα μου κάνουν αντεπίθεση και δέχομαι γκολ, πιο πριν ένα φάουλ που δεν μας δόθηκε. Σαφώς και δεν είμαι ευχαριστημένος από τη διαιτησία.

Δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε μπάλα. Παρότι είχαμε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες δεν είδαμε πολλά πράματα. Παίχτηκε δεν παίχτηκε ένα 25λεπτο μπάλα με τις πολλές αδικαιολόγητες διακοπές.

Εμείς θα συνεχίσουμε. Καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Αντόνε. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα χάσουμε από τη δύναμή μας με αυτόν τον τρόπο έχουν πέσει πάρα πολύ έξω.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

Follow Kifines