Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία


15 Feb 2015, 11:20 a.m. kifinescom

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής δίνουν επιπλέον κέρδη στην ομάδα μας σε περίπτωση νίκης σήμερα ενώ ταυτόχρονα αφαιρούν και μέρος της όποιας πίεσης μπορούσε να είχε η ομάδα μας.

Μετά και τις χθεσινές ισοπαλίες της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά από τις διώκτριες της. Αυτό βέβαια σε περίπτωση νίκης, αφού σε ένα τέτοιο σενάριο η ομάδα μας όχι μόνο θα μειώσει την απόσταση από την 1η θέση στους 4 βαθμούς αλλά θα αποκτήσει και διαφορά 3 και 5 βαθμών από Ανόρθωση και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Παρότι κάποιοι προσπαθούν να μετατοπίσουν το άγχος της νίκης πάνω στη δικιά μας ομάδα, η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλωνας είναι αυτός που θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο δεδομένου ότι το αποελ κέρδισε χθες και ακολουθεί ντέρμπι αποελ - Απόλλων στο ΓΣΠ την ερχόμενη βδομάδα. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι ο Απόλλων (όπως και η Αελ) διακατέχονται από περίεργα συμπλέγματα και δεν αντιδρούν σωστά στην πίεση του πρωταθλητισμού - θυμίζουμε το τελευταίο πρωτάθλημα τους το 2005 που το απόκτησαν από σπόντα, ενώ η Αελ πήρε ένα πρωτάθλημα μόνο όταν η Ανόρθωση έκανε το "τράφικ".

Έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατεβεί σήμερα στο ΓΣΠ έχοντας σχετική άγνοια κινδύνου αφού ως πριν 2 μήνες ουδέποτε τέθηκε θέμα διεκδίκησης του τίτλου. Το σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να κρατά πίσω της στην βαθμολογία τις διώκτριες της και από εκεί και πέρα το ότι παραπάνω έρθει θα είναι κέρδος. Όσο αταίριαστο κι αν ακούγεται αυτό για την ιστορία και το μέγεθος του Σωματείου.

Με τη σκέψη στο νου ότι όποιο αποτέλεσμα κι αν φέρει σήμερα, τίποτα δεν χάνεται, είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχία που πραγματικά θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το φετινό πρωτάθλημα, θα έρθει στη δική μας πλευρά.

Τα στατιστικά του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Απόλλων Λεμεσού

February 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines