Α. Δημητρίου: "Θα ξαναδούμε τη φάση του 2-1"


8 Mar 2015, 8:16 p.m. kifinescom

Ως καθοριστική χαρακτήρισε την φάση όπου η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο ματς, αφού υπάρχει υπόνοια για οφσάιντ, είπε στην κάμερα της CytaVision ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Αντρέας Δημητρίου δεν θέλησε να πει πολλά για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη φυσούνα του γηπέδου κατά την αποχώρηση της ομάδας μας, αφού θέλει πρώτα να ενημερώσει τη Διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είναι ένα σκορ που μας αδικεί κατάφωρα. Δεν μας άξιζε η ήττα γιατί το ελάχιστο που μας έπρεπε ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα. Δεν θυμάμαι κάποια άλλη ευκαιρία πέραν απ' τα γκολ και μια μετά από το 2-1. Σε αντίθεση με εμάς που χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για άλλα γκολ .

Ουσιαστικά χάσαμε το παιγνίδι από 2 φάσεις. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου αν πηγαίναμε με το 0-1 στα αποδυτήρια θα ήταν αλλιώς τα πράγματα και στο 2-1 που πρέπει να το ξαναδούμε γιατί ήταν η φάση που έκρινε το παιγνίδι, από τη θέση όμως που ήμασταν δεν είχαμε καθαρό οπτικό παιδίο αλλά πήραμε πολλά μηνύματα για το ότι ήταν οφσάιντ. Η ομάδα πάλεψε, διεκδίκησε τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι τέλους όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για όσα συνέβηκαν κάτω στην φυσούνα θα ενημερωθεί το ΔΣ και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Υπάρχουν άλλα 9 παιγνίδια και οι διαφορές είναι μικρές. Η κάθε ομάδα είναι ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα. Είναι μικρές οι διαφορές και θα παλαίψουμε μέχρι τέλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και το δείξαμε και σήμερα.

Χάσαμε δύο ματς φέτος με 2-1 και τα δύο χάθηκαν στις λεπτομέρειες γι αυτό εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα συνεχίσουμε.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines