Εκεί που άρχισαν όλα


2 Mar 2015, 10:31 a.m. kifinescom

Την Κυριακή αρχίζει η προσπάθεια στα πλέιοφ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που επιστρέφει στο ΓΣΖ, εκεί που στην ουσία ξεκίνησε την αγωνιστική της αντεπίθεση πριν 3 μήνες.

Ήταν τότε που ο Γερμανός Ακουισταπάτσε άφηνε την ομάδα στα κρύα του λουτρού, τερματίζοντας μονομερώς το συμβόλαιο του με την ΟΜΟΝΟΙΑ και η ομάδα μας αγωνιζόταν κόντρα στην φορμαρισμένη ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χωρίς καθαρόαιμο αμυντικό, στο ματς της 3ης μέρας του 2015, ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Λεάντρο να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Ούτσα Λομπιανίτζε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανταποκρίθηκε περίφημα και με δύο τέρματα του Ποτέ και ένα του Ασσίς, η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 1-3 και σήμανε την αγωνιστική της ανάταση. Με τις προσθήκες των Λεάντρο, Σκέμπρι, Ρουνιέ και εσχάτως του Γκουλόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές και ακόμη και τώρα που αντιμετωπίζει νέες απουσίες (Ποτέ, Ρούμπιο, Φοφάνα) καταφέρνει να βγάζει ένα απόλυτα θετικό πρόσωπο.

Σίγουρα χρειάζεται αμυντική βελτίωση, αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τις ατομικές αντιδράσεις και αδυναμίες του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά παρά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Είναι επίσης σημαντικό να σταθεροποιηθεί ένα αμυντικό δίδυμο, κάτι που δεν γίνεται στα τελευταία ντέρμπι για να μπορέσουν να λειτουργήσουν καλύτερα στις αλληλοκαλύψεις τους. Τέλος, είναι απαραίτητη η βελτίωση στις αντιδράσεις μας στα στημένα, κάτι που το πληρώσαμε στο ντέρμπι με αποελ.

Στόχος το διπλό λοιπόν την Κυριακή και όταν με το καλό έρθει η νίκη, θα γνωρίζουμε ήδη τα αποτελέσματα των άλλων συμμετεχόντων στο 1ο γκρουπ όπως και τις προοπτικές μας για καλύτερο πλασάρισμα στα ψηλά.

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines