Καθοριστική η πρεμιέρα


8 Mar 2015, 10:32 a.m. kifinescom

Οι στόχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα, περνάνε από το ΓΣΖ όπου η ομάδα μας θέλει να κάνει ποδαρικό στα πλέιοφ και να αυξήσει τις πιθανότητες της για κάτι καλό στη συνέχεια.

Με τις δύο ομάδες να έχουν μπει στην τελική φάση του πρωταθλήματος χέρι - χέρι έχοντας μαζέψει 39 βαθμούς, είναι ξεκάθαρο ότι αν υπάρξει σήμερα νικητής, αυτός θα έχει και τον πρώτο λόγο για την 3η θέση που οδηγεί σίγουρα στο Γιουρόπα. Με την Ανόρθωση και τον Ερμή στους 38 βαθμούς άλλωστε - μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα - μια πιθανή νίκη θα αυξήσει το προβάδισμα έναντι και αυτών των αντιπάλων σε διαφορά 2 αγώνων.

Για τους υπέρ-αισιόδοξους, μια νίκη σήμερα θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους 7 βαθμούς και με την λογική ότι θα ακολουθούν άλλα 9 παιγνίδια, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να κοιτάξει και πιο ψηλά. Όμως μετά τα χαμένα ματς με Απόλλωνα και αποελ στην κανονική διάρκεια, αυτό το σενάριο φαντάζει μάλλον απίθανο.

Η καλή εμφάνιση με το αποελ δίνει μεν την αισιοδοξία ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κλειδώσει την 3η θέση τουλάχιστον, όμως αυτή από μόνη της δεν λέει κάτι. Χρειάζεται συνέχεια και καλή διαχείριση από τον πάγκο, μιας και απέναντι της σήμερα θα έχει μια ομάδα που στα τελευταία ματς δείχνει ανεβασμένη.

Οι απουσίες των Ποτέ, Ρούμπιο, Φοφάνα και Μορέιρα είναι σημαντικές, όμως όπως έχει φανεί και στο παρελθόν, υπάρχουν οι λύσεις στην ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει το μάξιμουμ που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο αγώνας αρχίζει στις 6μμ και θα μεταδίδεται ζωντανά από το Kifines Radio.
 

Τα στατιστικά του αγώνα ΑΕΚ Λάρνακας vs ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας

Follow Kifines