Η ευκαιρία του Κωνσταντίνου


22 Mar 2015, 11:29 a.m. kifinescom

Με τον Γιωργαλλίδη κρεβατωμένο και τον Μορέιρα εκτός ομάδας, ο κλήρος για υπεράσπιση της εστίας μας πέφτει στον Κωνσταντίνο Παναγή.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας παρότι αγωνίστηκε μόλις μια φορά φέτος - στην αδιάφορη ρεβάνς με Αγία Νάπα στο Κύπελλο - συνοδεύεται με τις καλύτερες συστάσεις από την θητεία του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Όλοι όσοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του μιλάνε για ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα που έχει μπροστά του το μέλλον για μεγάλη καριέρα.

Το ίδιο νοιώθει κι ο προπονητής μας αφού όταν έθετε τον Μορέιρα εκτός ομάδας ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι ο Κωνσταντίνος είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ αν και εφόσον χρειαζόταν να αγωνιστεί.

Σήμερα είναι η ευκαιρία του για να δείξει το ταλέντο του και να κερδίσει πολλά σε ο,τι αφορά την καριέρα του. Θα λέγαμε μάλιστα ότι η συγκυρία δεν μπορούσε να είναι καλύτερη. Κι ο λόγος είναι γιατί αφενός αγωνιζόμαστε σε ντέρμπι και μια καλή εμφάνιση θα ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Αφεταίρου, απέναντι του δεν θα έχει δα και τους Ραουλ ή Ρονάλντο αλλά τους συνομήλικους του Μακρή και Λαΐφη. Παίχτες που σε καμία περίπτωση δεν μειώνουμε αλλά με τους οποίους μεγάλωσε στην Εθνική και τους γνωρίζει καλά.

Γενικά απέναντι του θα είναι μια νεανική Ανόρθωση η οποία στηρίζει την επιτυχία της στο πρωτάθλημα στον ενθουσιασμό των νιάτων περισσότερο παρά στην ποιότητα.

Με τη βοήθεια της αμυντικής γραμμής, που σήμερα πρέπει να είναι αλάνθαστη στον περιορισμό του Γκονσάλβες κυρίως, σήμερα μπορεί να είναι η μέρα του Κωνσταντίνου. Είμαστε βέβαιοι ότι και ο ίδιος διψάει τόσο για την επιτυχία όσο και για την καθιέρωση.

 

March 2015

Σχετικά άρθρα

Follow Kifines